10.02.2021

CONTOUR®NEXT - Helppo, monipuolinen, luotettava!

BlogiDiabetes

CONTOUR®NEXT - Helppo, monipuolinen, luotettava!

CONTOUR®-tuoteperheen verensokerimittarit ovat jo pitkään olleet asiakkaidemme suosiossa. Se ei ole ihme, sillä CONTOUR®-mittareissa helppokäyttöisyys ja laatu kohtaavat erinomaisesti. Blogitekstissä esittelemme Diabeteskaupan uusinta CONTOUR®-tulokasta.

smartLIGHT

CONTOUR®NEXT -mittarin slogan ”Luota valoon!” tuo esiin mittarin kenties hyödyllisimmän ominaisuuden. CONTOUR®NEXT -verensokerimittarissa on smartLIGHT®-tavoitevalo-ominaisuus. Mittariin on asetettu verensokerin tavoitearvot, joita käyttäjä halutessaan voi muuttaa. Jos mittaustulos alittaa tavoitearvon, liuskaporttiin syttyy punainen valo. Jos tulos ylittää tavoitearvon, valo on keltainen. Vihreä valo kertoo, että tulos on tavoitealueella. Enää ei tarvitse opetella ulkoa verensokerin tavoitearvoja! CONTOUR®-tuotteita valmistava Ascensia Diabetes Care suoritti kliinisen tutkimuksen (326 henkilöä), joka osoitti potilaiden todella hyötyvän smartLIGHT®-ominaisuudesta. Lähes jokainen käyttäjä (99 % vastanneista) kertoi, että tavoitevalon ansiosta verensokerilukemia on helpompi ymmärtää.* Lue lisää!

Ei enää hukkaan heitettyjä mittaliuskoja!

Tiesitkö, että CONTOUR®NEXT on ainoa mittari, joka mahdollistaa verinäytteen lisäämisen liuskalle jopa 60 sekunnin ajan? Mittaamiseen tarvittava verimäärä on pieni, mutta joskus verta ei tule sormenpäästä kerralla tarpeeksi. Kun asetat mittaliuskan CONTOUR®NEXT -mittariin, mittari käynnistää ajastimen. Voit lisätä verinäytettä liuskaan minuutin ajan. CONTOUR®NEXT -järjestelmän on osoitettu säilyvän erittäin tarkkana myös silloin kun liuskaan lisätään verta. Kun käytössä on CONTOUR®NEXT, ei mittaliuskoja mene hukkaan!

Kaikki irti mittaamisesta!

Mittarissa itsessään on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta yhdistämällä sen CONTOUR®-diabetessovellukseen, hallitset sairauttasi entistä paremmin. Tulokset synkronoituvat automaattisesti sovellukseen. Sovellus luo kaavoja ja auttaa ymmärtämään verensokerilukemien kehityssuuntia. Voit lisätä tulosten yhteyteen lisähuomioita esimerkiksi aterioihin, liikuntaan tai lääkitykseen liittyen. Voit myös asettaa sovelluksen hälyttämään erityisen korkeista tai matalista arvoista ja muistuttamaan verensokerin mittaamisesta. Tulokset ovat jaettavissa omalle hoitotiimille. Lue lisää sovelluksesta!

Sovellus on asiakkaiden suosikki

Ascensian tutkimuksessa jopa 97 % käyttäjistä suositteli CONTOUR®-diabetessovellusta. Helppokäyttöisyys ja käytännöllisyys saivat kiitosta - sovelluksessa verensokeritulokset ovat aina mukana. Tavoitevalojen siirtymistä automaattisesti puhelimeen kiiteltiin. Tavoitevalon ansiosta mittaustulosten ymmärtäminen on helppoa ja nopeaa.**

 

Teksti: Varpu Askinen


 

LUE LISÄÄ:


Tuote-esittely valmistajan sivuilla

Täältä verkkokauppaan!

 

Lisätietoja CONTOUR NEXT -mittarista antoi lisäksi Ascensian edustaja Marja Weissenfelt.

*Kliiniseen tutkimukseen osallistui 326 henkilöä.

**Smartson-kysely tehtiin Suomessa 2018. Mukana oli 90 vastaajaa. He olivat yli 18-vuotiaita tyypin 1 ja tyypin 2 diabeetikoita, jotka mittasivat verensokeriaan vähintään 4-7 kertaa vuorokaudessa.