10.12.2020

Joulun lahjavinkit - 10 tuotetta pukinkonttiin!

DiabetesTerveys ja hyvinvointiVerenpaine

Joulu kolkuttelee ovella… Vuosittainen lahjavinkkipostaus on täällä! Diabeteskaupasta löydät laajan valikoiman mittareita ja hyvinvoinnin tuotteita. Esittelemme 10 vaihtoehtoa pukinkonttiin.

Joulun lahjavinkit - 10 tuotetta pukinkonttiin!

1. Billie-sukat

Back on Track on uusi tuttavuus verkkokaupassamme. Welltex-materiaalista valmistetut tuotteet ennaltaehkäisevät vammoja, parantavat lihasten ja nivelten hyvinvointia ja vauhdittavat aineenvaihduntaa. Welltex heijastaa kehon omaa lämpöä. Billie-sukat istuvat jalkaan kuin unelma – kokeile ja ihastu!

Joulukuun tarjous: 24,90 e (norm. 30,90 e)!

2. Back on Track -huivi

Joulukampanjatuote! Kuten kaikki Back on Track -tuotteet, tämä huivikin on valmistettu Welltex-materiaalista. Tyylikäs vaalea huivi sopii arkeen ja juhlaan.

3. Omron HeatTens

HeatTens on Omronin edistyksellinen kivunlievittäjä, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla TENS-teknologian ja lämmön. HeatTens-laitetta voidaan käyttää vähentämään ja lievittämään monenlaisia kipuja ja jäykkyyksiä lihaksissa ja nivelissä. Hoida kipuja lääkkeettömästi HeatTens-laitteella!

Joulukuun tarjous: 109 e (norm. 129 e)!*

4. LabTex Care Nordic -vesityyny

Vesityyny on joka jouluinen lahjasuosikki. Moni on saanut vesityynystä apua niska- ja hartiaseudun vaivoihin. Vesityynystä voi muokata juuri itselle sopivan veden määrää lisäämällä tai vähentämällä. Kääräise vesityyny lahjapaperiin ja anna läheiselle joulun paras pehmeä paketti!

Joulukuun tarjous: 59 e (norm. 66,50 e)!*

5. RATIA-designmaski

RATIA-designmaski on tyylikäs suomalainen kasvosuojain, jonka suodatusteho on huippuluokkaa. Designmaskia on saatavilla neljässä upeassa kuosissa. Kertakäyttöinen kasvosuojain ei ole koskaan ollut näin upea! Osta joulun ajankohtaisin lahja!

6. Microlife BP B6 Connect

Microlifen uusin verenpainemittari sisältää kaiken, mitä tarvitset! Tyylikäs musta BP B6 Connect tunnistaa eteisvärinän, tekee kolme peräkkäistä mittausta ja on varustettu esimuotoillulla mansetilla. Mikä parasta, niin älypuhelimen kuin tietokoneen käyttäjä saa siirrettyä mittaustulokset nopeasti Microlife Health -sovellukseen.

Joulukuun tarjous: 99 e (norm. 119 e)!*

7. Omron-mittareiden kalibrointi

Onko äidin, isän, mummon tai papan verenpainemittarille kertynyt ikää? Diabeteskaupan huoltotiimi kalibroi Omron-verenpainemittareita. Verenpainemittarin kalibrointi tarkoittaa laitteen mittaustarkkuuden tarkistuttamista. Mikä olisikaan mukavampi joululahja kuin mittarin kalibrointi!

8. COUNTOUR NEXT

Uusi verensokerimittari! CONTOUR-mittarit ovat asiakkaidemme suosikkeja. CONTOURIIN voit luottaa, olet sitten kotona verensokeriasi mittaava diabeetikko tai terveydenhuollon ammattilainen. CONTOUR NEXT -mittarissa on ainulaatuinen SMART LIGHT -tavoitevalo-ominaisuus, joka tutkitusti parantaa diabeteksen hoitotasapainoa. Tämän mittarin kanssa ei liuskojakaan mene hukkaan - voit lisätä näytettä liuskaan jopa minuutin ajan!

9. CareSens Dual

CareSens Dual on helppokäyttöinen 2in1-mittari verensokerin ja ketoaineiden mittaamiseen verestä. Tämä asiakkaidemme suosikkimittari on varustettu Bluetooth-tiedonsiirrolla. Muisti ei lopu heti kesken – mittari tallentaa peräti 1000 tulosta.

Joulukuun tarjous: 29 e (norm. 39,90 e)!*

10. Sugarhatty-sensorikoru

Sugarhatty on tyylikäs koru, jolla tuunaat glukoosisensorin persoonalliseksi. Sugarhatty kiinnitetään sensoriin velcro-tarralla. Tarran avulla ”sokerihattu” kiinnittyy sensoriin hellävaraisesti mutta tukevasti. Sugarhatty on kotimainen laatutuote, jota voit käyttää kerta toisensa jälkeen niin arjessa kuin juhlassa!                          


 

*Joulukuun tarjoukset voimassa 24.12. saakka.

 

Teksti: Varpu Askinen

Video: Suomen Diabeteskauppa