23.07.2020

Sugarhatty-sensorikorumallisto pian Diabeteskaupassa! Hae malliksi!

BlogiDiabetes

Asuste- ja korusuunnittelija Jenni Ahtiainen on suunnitellut meille yksinoikeudella upean Sugarhatty-sensorikorumalliston. Ahtiainen on tunnettu gTIE-brändistä ja kuulolaitteiden käyttäjille tarkoitetuista Deafmetal-koruista.

Sugarhatty-sensorikorumallisto pian Diabeteskaupassa! Hae malliksi!

Kuva: Tapio Aulu

Tuunaa glukoosisensori tyylikkääksi! Asuste- ja korusuunnittelija Jenni Ahtiainen on luonut upean Sugarhatty-sensorikorumalliston, joka tulee meille myyntiin yksinoikeudella. Kerromme myöhemmin lisää Jennistä ja Sugarhatty-koruista. Tässä postauksessa vinkkaamme käynnissä olevasta mallihausta!

Terveen sporttinen ja iloinen diabeetikkonainen - hae malliksi!

Haluatko olla mukana lanseeraamassa Sugarhatty-sensorikorua? Lue tästä Jennin terveiset:

AIDesignerin iloisia uutisia kaikille Libre-sokerisensoria käyttäville diabeetikoille: Suunnitelin maailman ensimmäisen diabeetikoille tarkoitetun malliston Suomen Diabeteskaupalle. Se tulee myyntiin elokuun lopussa!

Libre-sensoreiden kanssa käytettävä Sugarhatty-senrorikorumallisto tarvitseekin nyt keulakseen naismallin! En aseta minkäänlaista ikähaarukkaa, koska se ei määrittele mitään. Toivomme mallilta vain terveen urheilullista ja tarttuvan iloista olemusta! Haluan myös mallin olevan oikeasti diabeetikko, koska aidot tarinat puhuttelee parhaiten. Postauksessa löytyvässä kuvassa on meikä, mutta vain tekijänoikeudellisista syistä. Rajaus tulee olemaan kutakuinkin tämä + silmät.

Kuvaajana toimii Hämeenlinnan paras mainosvalokuvaaja Tapio Aulu, joka on ottanut ylivoimaisesti eniten suunnittelemieni aidesignien eli apuvälineinnovaatioideni kuvia. Tapio on taitavin tuntemani ihmiskuvaaja, joten sinun ei tarvitse olla ammattimalli - annat vaan Aulun ohjata.

Kuvausten ajankohta koitetaan saada osumaan elokuun kahdelle ensimmäiselle viikolle - Hämeenlinnaan! Kuvauksiin on hyvä varata aikaa 3-4 tuntia. Palkkioksi malli saa mallistosta valitsemansa Sugarhatty-mallit sekä kuvat itselleen muistoksi.

Hae ihmeessä mukaan ja ole osa uuden diabeteskoruinnovaation lanseerausta! Lähetä kasvokuva- ja käsivarret paljastava puolivartalokuva osoitteeseen jenni@gtie.fi

Postauksen löydät myös Instagramista ja Facebookista!

Tutustu lisää gTIE-brändiin ja Deafmetal-koruihin!