29.09.2021

HYGENIQ puhdistusaineet - turvallinen ja ekologinen tuotesarja

BlogiTerveys ja hyvinvointi

Hygeniq puhdistusaineilla huolehdit koko kodin puhtaudesta tehokkaasti ja riskittömästi. Näihin tuotteisiin voit todella luottaa!

HYGENIQ puhdistusaineet - turvallinen ja ekologinen tuotesarja

Usein pesuaineet sisältävät myrkyllisiä kemikaaleja, jotka ovat haitallisia niin ympäristölle kuin käyttäjällekin. Myös sinä olet saattanut altistaa itsesi ja perheesi tällaisille aineille. Enää sinun ei kuitenkaan tarvitse, sillä Hygeniq puhdistusaineiden avulla teet siivoamisesta turvallista. Tuotesarja tarjoaa ekologisia puhdistusratkaisuja jokaisella pinnalle, kuten lasille, ruostumattomalle teräkselle, uunille ja jopa puutarhakalusteillesi.

Mikä on HYGENIQ?

HYGENIQ on hollantilainen yritys, jolla on monien vuosien kokemus turvallisten ja ekologisten puhdistusratkaisujen tutkimisesta ja kehittämisestä sekä valmistuksesta ja myynnistä. Aluksi HYGENIQ on lähtenyt menestyksekkäästi kehittämään ja valmistamaan ammatilaiskäyttöön tarkoitettuja puhdistustuotteita mm. terveydenhuoltoon ja ravintolapalveluihin. Nyt HYGENIQ on kehittänyt tehokkaan ja edullisen puhdistustuotesarjan myös kuluttajien käyttöön. HYGENIQ lupaa, että tuotteet ovat vähintään yhtä tehokkaita kuin kemiallisia aineita sisältävät tuotteet. Avaamisen jälkeen tuote säilyttää tehonsa vähintään 12 kuukauden ajan.

Jatka lukemista ja tutustu Diabeteskaupan tarjoamiin HYGENIQ -tuotteisiin. 

HYGENIQ 2-in-1 keittiönpuhdistaja 100% ECO 500ml
HYGENIQ 2-IN-1 keittiönpuhdistaja on tehokas rasvanpoistaja monelle eri keittiön pinnalle, kuten ruostumaton teräs, muovi, puu ja luonnonkivi. Puhdistusaine soveltuu työtasoille, kaapeille, keittiökoneille jne.
 
HYGENIQ Homeenpoistoaine 100% ECO 500ml
HYGENIQ homeenpoistoaineella poistat tehokkaasti ja pitkäkestoisesti likaa ja tahroja, jotka aiheutuvat homeista ja bakteereista. Sopii kaikille pinnoille, kuten saumauslaastille, tiivisteille, seinille ja katoille kylpyhuoneissa.

 

HYGENIQ Kalkinpoistaja 100% ECO 500ml
HYGENIQ kalkinpoistajalla poistat helposti pinttyneen lian. Soveltyy kaakelipinnoille, pesualtaille, vesihanoille, vedenkeittimille, kahvinkeittimille jne. Turvallinen käytettäväksi lähes kaikilla pinnoilla. Ei sovellu happojen kanssa herkästi reagoiville pinnoille, kuten marmorille ja messingille. Kalkinpoistoaine ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja.

 

HYGENIQ Viemärinpuhdistaja 100% ECO 750m
HYGENIQ viemärinpuhdistaja on ainutlaatuinen probioottinen viemärinpuhdistaja, jolla on pysyvä itsepuhdistuva vaikutus tukosten ehkäisemiseen keittiön tiskialtaissa ja viemäriputkissa.
 
HYGENIQ-viemärinpuhdistaja ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja. Se on turvallinen ja hellävarainen iholle. Tehokas ja turvallinen biologinen viemärin puhdistaja. Turvallinen käytettäväksi kaikenlaisissa viemäreissä ja putkissa. Ratkaisee helposti ongelmat ruoan jäämien aiheuttamissa tukoksissa. Jatkuvan biologisen (entsymaattisen) aktiivisuuden ansiosta viemärit ja putket puhdistuvat perusteellisesti ja kaikki hajuhaitat poistuvat pysyvästi.
 
HYGENIQ 2-in-1 WC-puhdistaja 100% ECO 500ml
HYGENIQ 2-IN-1 WC -puhdistusaineella puhdistat tehokkaasti wc-istuimet ja pisuaarit, poistaa myös kalkin perusteellisesti. WC-puhdistaja ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja ja se on turvallinen sekä hellävarainen iholle. Ainulaatuisen annostelupullon avulla voit näppärästi puhdistaa huuhtelurenkaan kauluksen alta, vaikka pullo olisi lähes tyhjä.

 

HYGENIQ Suihkutilan puhdistaja 100% ECO 500ml
HYGENIQ 2-IN-1 suihkutilan puhdistusaine on tehokas kalkinpoistaja suihku- ja kylpyhuoneisiin. Tällä puhdistat hanat, laatoitukset, kylpyammeet ja suihkuseinät.
HYGENIQ 2-IN-1 ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja. Se on lisäksi turvallinen ja hellävarainen iholle. Suihkutilan puhdistusaineella poistat lian tehokkaasti raitoja tai jälkiä jättämättä.
 
HYGENIQ WC-istuimen puhdistaja 100% ECO 185ml
WC-istuimen puhdistamiseen tarkoitettu raikastava hygieeninen puhdistusaine. HYGENIQ WC-istuimen puhdistaja ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja. Lisäksi se on turvallinen ja hellävarainen iholle.
 
HYGENIQ Kylpyhuoneenpuhdistaja 100% ECO 500ml
HYGENIQ 5-IN-1 on monikäyttöinen ja probioottinen puhdistusspray suihku- ja wc-tiloihin, eikä se sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja. Lisäksi tuote on turvallinen ja hellävarainen iholle.
HYGENIQ kylpyhuoneenpuhdistaja on erityinen probioottinen tuote, jossa on jatkuva puhdistusteho. Se puhdistaa kylpyhuoneesi kaikki pinnat hygieenisesti ja tehokkaasti. Kalkkikiveä ei pääse muodostumaan.
 

HYGENIQ Grillinpuhdistaja 100% ECO 500ml
HYGENIQ grillin puhdistajalla puhdistat tehokkaasti, turvallisesti ja helposti grillit sekä niiden parilat ja arinat. Poistaa helposti palaneen orgaanisen rasvan ja kasviöljyn. Grillinpuhdistaja ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja ja se on turvallinen ja hellävarainen iholle.

 

HYGENIQ Puhdistusaine ruost. teräkselle 100% ECO 185ml
HYGENIQ 3-IN-1 puhdistusaine puhdistaa, hoitaa ja suojaa ruostumattomat teräspinnat sekä kromi- ja alumiinipinnat. Se poistaa vaivattomasti tahrat ja jättää suojaavan, pitkäaikaisen, likaa hylkivän, kiiltävän pinnan. Puhdistusaine ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja ja se on turvallinen ja hellävarainen iholle.

 

HYGENIQ Uunin- ja grillinpuhdistaja 100% ECO 500ml

HYGENIQ Uunin- ja grillinpuhdistusaineella puhdistat ja irrotat rasvan uunista sekä grillistä turvallisesti, helposti ja tehokkaasti. Poistaa kiinnipalaneen orgaanisen rasvan ja kasviöljyn. Uunin- ja grillinpuhdistaja ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja.

 

HYGENIQ Puutarhakalusteiden puhdistusaine 100% ECO 500ml
HYGENIQ -puutarhakalusteiden puhdistusaine on monikäyttöinen ja suojaava puhdistusaine kovapintaisille puutarhakalusteille, kuten muoville, alumiinille, kaislalle, rottingille, puujäljitelmälle ja metallille. Puhdistusaine jättää näkymättömän, suojaavan ja likaa hylkivän pinnan. HYGENIQ -puutarhakalusteiden puhdistusaine ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja ja on turvallinen sekä hellävarainen iholle.
 

HYGENIQ Kodin yleispuhdistusaine100% ECO 500ml
HYGENIQ 3-IN-1 kodin yleispuhdistusaineella puhdistat kaikki kovat, pestävät pinnat turvallisesti, helposti ja tekohokkaasti. Puhdistusaina jättää näkymättömän, suojaavan ja likaa hylkivän kalvon.

 

HYGENIQ Lasinpuhdistaja 100% ECO 500ml
HYGENIQ lasinpuhdistajalla puhdistat tehokkaasti kaikki lasit ja peilipinnat, eikä aine jätä raitoja. Yhdellä pullolla puhdistat jopa 250 m2. Lasinpuhdistusaine ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja ja se on turvallinen ja hellävarainen iholle.

 

HYGENIQ Lattianpuhdistaja
HYGENIQ lattianpuhdistaja on tehokas yleispuhdistusaine lattiapinnoille. Sopii kaikille pestäville lattiapinnoille kuten luonnonkivelle, keraamisille lattioille, laminaatille, PVC-:lle jne.
HYGENIQ lattianpuhdistaja on tehokas puhdistusainetiiviste, joka ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja. Se on turvallinen ja hellävarainen iholle. Puhdistaa kaikki vesipesun kestävät lattiapinnat helposti, tehokkaasti ilman raitoja ja jälkiä jättämättä.
 
HYGENIQ Lattia- & saumapuhdistaja
HYGENIQ lattia & saumapuhdistaja on ainutlaatuinen probioottinen lattianpuhdistin jatkuvalla puhdistusteholla. Soveltuu saumatuille kivilattioille, joissa on käytetty luonnonkiveä tai keraamisia laattoja.
HYGENIQ-lattia & saumapuhdistaja on voimakkaasti väkevöitetty probioottinen puhdistusneste. Se ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja. Se on turvallinen ja hellävarainen iholle. Puhdistaa kaikki vesitiiviit lattiapinnat ja saumat, helposti ja tehokkaasti. Poistaa kaikenlaisen lian, pinttyneet tahrat ja ikävät hajuhaitat. Sopii kivilattioille, joissa on käytetty luonnonkiveä tai keraamisia laattoja.

 

HYGENIQ Tahranpoistaja 100% ECO 185ml
HYGENIQ tahranpoistajalla poistat kaikenlaiset tahrat ja rasvat tekstiileistä kuten matoista ja verhoilusta. Tahranpoistoaine ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja ja se on turvallinen ja hellävarainen iholle.
 
HYGENIQ pyrkii tuotteidensa avulla luomaan tulevaisuuden, jossa voimme toiminnallamme edetä kohti puhtaampaa maailmaa. Sellaisen maailman voimme ylpeänä luovuttaa tuleville sukupolville. Muuttamalla puhdistustapaamme voimme muuttaa planeetamme tulevaisuutta.

Tilaa täältä omat HYGENIQ -tuotteet!