27.11.2018

10 lahjavinkkiä pukinkonttiin!

BlogiDiabetesTerveys ja hyvinvointiVerenpaine

Joulu tulee – mitä lahjaksi?

10 lahjavinkkiä pukinkonttiin!

Oletko kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi tai haluatko tukea läheisesi terveyttä? Terveyden seuraaminen on nykyään erittäin helppoa ja onnistuu kotisohvalta käsin. Sujauta pukinkonttiin hyvinvointia tukeva tuote – esittelemme kymmenen hyvää lahjavaihtoehtoa!

1. Contour XT

Nyt verensokeria tarkkailemaan! Contour XT -mittarilla verensokerin mittaaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Tuloksen tarkkuus on huippuluokkaa – ja siksi tähän suosittuun mittariin luottavat niin kotimittaajat kuin ammattilaiset.

2. Microlife BP A3L Comfort

Myös perusterveen ihmisen kannattaa tarkkailla verenpainettaan. Microlife tarjoaa avaimet mukavaan ja luotettavaan verenpaineen mittaamiseen. BP A3L Comfort käyttää innovatiivista pumppausteknologiaa. Mittaus tapahtuu jo mansetin täyttyessä, joten ikävää pistelevää tunnetta ei pääse syntymään.

3. Omron M7 Intelli IT

Omronin lippulaivamittari ilahduttaa taatusti jokaista terveydestään kiinnostunutta. Älykäs Intelli Wrap -mansetti mittaa verenpaineen entistä laajemmalta alueelta, joten tulos on erittäin luotettava. Tutustu verkkokaupassamme M7 Intelli IT:n upeisiin teknologisiin ominaisuuksiin ja nappaa omasi pukinkonttiin!

Joulupöytä on katettu terveyslahjoilla... Valitse omasi!

4. Omron E3 Intense

Tällä markkinoiden kenties tunnetuimmalla kivunlievittäjällä ilahdutat äitiä, isää, mummoa tai vaaria. Omronin TENS-laite lähettää ihon alle pienitaajuisia sykäyksiä, mikä aktivoi kehon omia kivunlievitysmekanismeja. TENS-hoito auttaa selkäkipuihin, nivelkipuihin, hermosärkyihin, kuukautiskipuihin… Lista on loputon!

5. Vesityyny

LabTex Care Nordicin ortopedinen vesityyny on oiva valinta niskakivuista kärsiville. Jos kivut häiritsevät unta, LabTex Care Nordic pelastaa! Tyyny mukautuu pään ja niskan yksilöllisiin muotoihin. Tyynyn kiinteyttä ja korkeutta voidaan muuttaa vesimäärää säätelemällä.

6. Migra-Cap

Oletko kuullut Migra-Capista? Se on todellinen ihmemyssy, joka hoitaa migreeniä ja muita kipuja lääkkeettömästi. Migra-Capin käyttäminen on äärimmäisen helppoa. Aseta pakastimessa tai jääkaapissa viilentynyt migreenimyssy päähän ja ota rennosti – kivut saattavat hyvinkin olla historiaa! Lue myös blogiteksti Migra-Capista täältä!

7. Skinners

Sukat vai kengät? Valitse molemmat! Skinnersit yhdistävät kenkien suojaavuuden ja sukkien mukavuuden ainutlaatuisella tavalla. Skinnersit sopivat esimerkiksi paljasjalkajuoksuun, työjalkineiksi ja kuntosalille. ”Sukkakengät” ovat hyvä valinta aktiivista elämää viettävälle.

8. The Doctor Recommends -sukat

Voisiko olla perinteisempää joululahjaa kuin sukat? The Doctor Recommends on hinta-laatusuhteeltaan mainio sukkamerkki. Brändin tuotteissa on panostettu ennen kaikkea mukavuuteen. Valikoimasta löydät tukisukkia, diabetessukkia ja tavallisia nilkkasukkia. Kokoa vaikkapa kokonainen setti lahjaksi läheiselle.

9. Footlogix-vaahtovoiteet

Footlogix-tuotemerkki tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin kinttuongelmiin. Tässä ainutlaatuisessa brändissä yhdistyvät lääketiede ja jalkojenhoitotiede. Footlogix-vaahtovoiteiden laadukkaat raaka-aineet tunkeutuvat syvimpiinkin ihokerroksiin. Unohda markettien hyllyiltä löytyvät voiteet ja kokeile innovatiivisia Footlogix-tuotteita!

10. Dammenbergin suklaat

Mitäpä olisi joulu ilman suklaata? Enää ei tarvitse varata omia konvehteja allergisille tai sokeria vältteleville – Dammenbergin suklaat sopivat nimittäin lähes kaikille! Kata lajitelma Dammenbergin konvehteja joulupöytään tai nauti herkuista itseksesi sohvannurkassa. Kun lahjakääröstä paljastuu ylellistä Dammenberg-suklaata tavallisten konvehtien sijaan, on lahjan saaja varmasti iloinen.

Lue lisää:

Verkkokauppaan

Blogi

 

Teksti ja kuva: Varpu Askinen

 

 

 

 

 

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: