14.07.2020

Oxiskin®Plus Virus Stop tuhoaa pöpöjä pitkävaikutteisesti!

Terveys ja hyvinvointi

Perinteiset alkoholipohjaiset käsidesit vaikuttavat vain lyhyen aikaa. Oxiskin®Plus VirusStopin teho perustuu mikrokapseloituun vetyperoksidiin, joka tappaa viruksia, bakteereja ja sieniä jopa yli kahden tunnin ajan.

Oxiskin®Plus Virus Stop tuhoaa pöpöjä pitkävaikutteisesti!

Tehoaineena vetyperoksidi

 

Vetyperoksidia on käytetty terveydenhuollossa yli 100 vuotta. Sen desinfiointikyky perustuu hajoamisreaktiossa muodostuvaan erittäin reaktiiviseen vapaaseen happiatomiin. Vetyperoksidi on tehokas desinfiointiaine, mutta usein sen haasteena on hetkellinen vaikutus.  Oxiskin ®Plus Virus Stopin ainoa vaikuttava aine on vetyperoksidi. Toisin kuin lyhytvaikutteisissa vetyperoksidia sisältävissä käsideseissä, Virus Stopissa vetyperoksidi on mikrokapseloituna pieniin rakkuloihin, joista sitä vapautuu hallitusti jopa yli kahden tunnin ajan. Tuote tehoaa heti, mutta vaikutus jatkuu iholla levityksen jälkeenkin. Iholle muodostuu eräänlainen suojaava kalvo.

 

Tappaa myös bakteerit ja sienet

 

Toisin kuin usein luullaan, tavalliset käsidesit eivät tuhoa bakteereja sataprosenttisesti. Osa bakteereista muodostaa alkoholia sietäviä itiöitä, jotka pystyvät kehittymään bakteereiksi. Virus Stop on poikkeava tältäkin osin: bakteerit eivät muodosta sille resistenssiä. Oxiskin®Plus Virus Stop tuhoaa luonnollisesti myös virukset. Tavallisten käsidesien kohdalla on huomioitava se seikka, että ne tuhoavat virukset vain, kun alkoholia on tuotteessa vähintään 60 %. Oxiskin®Plus Virus Stopin kohdalla tuotteen tehosta ei tarvitse kantaa huolta.

 

Ei kuivata ihoa


Alkoholipohjainen käsidesi saattaa kuivattaa joidenkin ihoa. Oxiskin®Plus Virus Stop ei sisällä alkoholia. Se on myös vapaa kloorista ja hopeasta. Tuote ei kuivata ihoa edes jatkuvasti käytettynä. Virus Stop on turvallinen valinta myös lapsille.

 

Kuinka sitä käytetään?

 

Kädet suositellaan aina pesemään ja kuivaamaan ennen Virus Stopin käyttöä. Tuotetta voi kuitenkin käyttää myös kuiviin käsiin. Kovin likaisiin käsiin hierottuna tuote voi haista hetkellisesti, mutta itsessään se on täysin hajuton. Jos kädet ovat likaiset, tuote voi aktivoitua tavallista voimakkaammin, sillä se tulkitsee lian mikrobeiksi. Katso ohje käsidesin käyttämiseen THL:n sivuilta.

 

Miksi valita VirusStop?

 

On tutkittu, että ihmiset koskettelevat kasvojaan jopa 46 kertaa kahden tunnin aikana. Käsien kautta mikrobit siirtyvät helposti kasvoille ja limakalvoille, jolloin tartunnat leviävät helpommin. Oxiskin®Plus Virus Stop on tutkitusti tehokas ja pitkävaikutteisuus on sen selkeä etu. Tuote sopii siis vaikkapa pidemmällä kauppareissulla tai jumppatunnilla käytettäväksi. Virus Stop on hyvin siedetty ja turvallinen myös atooppiselle iholle.

 


 

Tietoja tuotteesta antoi Tia Lönnberg Comedilta.

 

Lue lisää:

 

https://www.virusstop.fi/

https://tieku.fi/ihminen/elimisto/kuinka-kasidesi-vaikuttaa

https://www.chemistryworld.com/news/explainer-how-do-disinfectants-tackle-covid-19/4011546.article

https://www.cmmonline.com/articles/the-science-of-disinfectants


Täältä tuotesivulle!