15.10.2018

Reistaileeko muisti? Timesulin muistuttaa insuliinin pistämisestä!

Diabetes

Oletko jo tutustunut Timesulin-ajastinvaihtokorkkiin, joka on insuliinihoitoisen diabeetikon luottoystävä? Ajastinvaihtokorkki on mahtava innovaatio ja auttaa etenkin muistiongelmista kärsivää.

Reistaileeko muisti? Timesulin muistuttaa insuliinin pistämisestä!

”Pistinkö insuliinia vai en?” Tämä kysymys on historiaa, kun käytössä on Timesulin-ajastinvaihtokorkki. Timesulinin käyttäminen on erittäin helppoa. Ajastinvaihtokorkki asetetaan insuliinikynän oman korkin tilalle. Ajastin aktivoituu ja korkin näytöllä etenevät sekuntit, minuutit ja tunnit kertovat, kuinka pitkä aika edellisestä insuliinipistoksesta on kulunut.

Miksi valita Timesulin?

Tutkimusten mukaan jopa 93 prosenttia insuliinihoitoisista diabeetikoista meinaa silloin tällöin unohtaa, milloin on viimeksi pistänyt insuliinia. Huoli heikentää hyvinvointia. Pahimmillaan insuliiniannos saattaa jäädä pistämättä - tai tulee otettua ylimääräinen annos. Timesulin parantaa elämänlaatua ja siihen luottaakin jo yli 100 000 diabeetikkoa!

Laadimme Timesulinista kiinnostuneiden iloksi tiiviin käyttöoppaan. Jatka lukemista ja katso opastusvideo!

Miten Timesulin toimii?

  1. Ensimmäinen askel: Timesulin-älykorkissa on muovinen liuska, joka suojaa paristoa. Aktivoi paristo poistamalla liuska. Timesulin-älykorkin näytöllä alkaa vilkkua lukema 00:00. Pistä insuliini ja korvaa sitten insuliinikynäsi korkki Timesulin-korkilla.
  2. Toinen askel: Aika alkaa edetä korkin näytöllä automaattisesti, sekunti kerrallaan. Älykorkki laskee aikaa sataan tuntiin asti. Muista peittää tai vaihtaa neula jokaisen insuliinipistoksen välillä, jotta insuliinia ei valu Timesulin-korkin sisälle.
  3. Kolmas askel: Ajastin nollautuu, kun otat Timesulin-korkin pois kynästä vähintään kahdeksaksi sekunniksi. Kahdeksan sekunnin aikaviive mahdollistaa sen, että voit poistaa älykorkin hetkeksi – tarkastaaksesi esimerkiksi kynäsi insuliinin määrän.

Kiinnostuitko? Diabeteskaupasta löydät kaikki neljä Timesulin-korkkimallia. Muistathan tarkistaa, että insuliinikynäsi ja korkki ovat yhteensopivia.

Lue lisää aiheesta:

Timesulin

Suomen Diabeteskauppa

 

Teksti: Varpu Askinen

Video: Varpu Askinen ja Jenni Hämäläinen

 

 

 

 

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: