SAM Hunajatikku 18 x 8 g

SAM Hunajatikku 18 x 8 g

SAM hunajatikku on 100% luonnontuote, jonka voit helposti ottaa mukaasi.

Varastossa

3 kpl: 5,00 € / kpl

5,50( 38,19 € / kg )
- +
Tuotetiedot

SAM Hunajatikku

SAM HUNAJATIKKU on 100% luonnontuote, jonka voit helposti ottaa mukaasi. SAM Hunajatikku vie hunajan käytön kirjaimellisesti uusille alueille. Kätevässä 8 gramman annospakkauksessa saatava juokseva hunaja kulkee mukana kaikkialle esimerkiksi treenikassissa, taskussa tai käsilaukussa. Hunajatikulla maustaa helposti juomat tai puuron. Hunajatikku on kätevä piristys ennen treenejä, kuten myös ensiapuna verensokerin tasapainottamiseen.

SAM Hunajatikut säilytetään huoneenlämmössä. Tämä juokseva hunaja valikoidaan Euroopasta.

Pakkaus sisältää 18 x 8 gramman annospakkauksia.

Hunaja sisältää yli 200 luonnon omaa ainetta, kuten vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä ja aminohappoja. Pääosin hunaja koostuu erilaisista sokereista, erityisesti hedelmä- ja rypälesokereista. Valmistaessaan hunajaa mehiläiset ovat entsyymeillään muokanneet meden sokereita uudenlaisiksi, kuten pilkkoneet tavallista sakkaroosia. Hunajassa on lähes 20% vähemmän energiaa kuin tavallisessa sokerissa, mutta se maistuu 10-15% makeammalle kuin tavallinen sokeri.

Koska hunaja on luonnon raaka-aine, jokainen sato on omanlaisensa. Tämä vaikuttaa siten hieman myös hunajan ravintoarvoihin. Yleisesti ottaen 100g hunajaa sisältää keskimäärin:  • energiaa 330kcal

  • rasvaa 0,0g

  • hiilihydraatteja 81g

  • proteiinia 0,5g