AnnaPS miesten harmaa T-paita taskuilla

AnnaPS T-paidassa on kaksi pitkittäistä taskua, joista toinen oikealla sivulla ja toinen vasemmalla sivulla. Taskuihin pääsee käsiksi sisäpuolelta sekä ulkopuolelta. Taskun sisäpuolella alareunassa on pieni reikä insuliinipumpun letkua varten. Saatavilla harmaa ja valkoinen väri.

Varastossa

59,90
- +

Liitetiedostot:

Tuotetiedot

AnnaPS trikoo t-paita kahdella taskulla


AnnaPS:n miesten trikoopaita on valmistettu pehmeästä puuvillaseoksesta ja on erittäin mukava päällä. Taskuja tässä vaatekappaleessa on kaksi - toiseen voi laittaa insuliinipumpun ja toiseen vaikkapa verensokerimittarin. Taskuihin pääsee käsiksi sekä sisä- että ulkopuolelta. Taskun sisäpuolella on pieni reikä insuliinipumpun letkua varten.


BOXI4-tasku: 


Suuri tasku (8 cm x 16,5 cm), jossa on päällekkäinen kansi. Taskuun mahtuu sekä insuliinipumppu että insuliinikynät. Pumppuun pääsee käsiksi helposti vaatteen ulkopuolelta. BOXI4-mallisen taskun voi avata myös sisältäpäin, jolloin infuusiosettiä ei tarvitse irrottaa. Taskun alaosassa on vaihtoehtoinen avausmekanismi. Sitä käyttämällä pumppua voi kuljettaa asennossa, joka minimoi ilmakuplien synnyn.


Lisätiedot:  • XS-XXL Huom! Malli on tiukka.

  • Kantatut hiha- ja kaula-aukot.

  • Materiaali 93 % puuvillaa ja 7 % lycraa.

  • Konepesu 40 asteessa (voidaan pestä myös 60 asteessa). Kuivausrumpua ei suositell