CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittari kampanjapaketti

Ale

CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittari kampanjapaketti

CareSens Dual on mitä monipuolisin mittari. Sillä mittaat paitsi verensokerin myös ketoaineet. Mittari sisältää käteviä lisäominaisuuksia hoidon optimoimiseen. Aloituspakkauksella pääset hyvin alkuun. Kampanjapakettiin kuuluu lisäksi 10 verensokeriliuskaa ja 10 ketoaineliuskaa.

CareSens Dual -verensokeri- ja ketoainemittari ja Ketosens-liuskat (10 kpl) maksavat erikseen ostettuina 75,80 e.

Varastossa

34,9075,80 €
- +
Tuotetiedot

CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittari kampanjapaketti


Kampanjapaketti sisältää CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittarin aloituspakkauksen* lisäksi 10 ketoaineliuskaa.


ISO-standardeja noudattava CareSens Dual tekee mittaamisesta helppoa ja monipuolista. Tarvittava näytemäärä on erittäin pieni (0,4 µl) ja tulos on luettavissa hetkessä suurelta LCD-näytöltä. CareSens PRO -liuskalla mittaat verensokerisi luotettavasti ja KetoSens-liuska soveltuu ketoainemittaukseen. Kaksi liuskaa – kaksi tulosta!


Dual tarjoaa teknologisuutta ja digitaalisuutta


Kuten useimmat modernit verensokerimittarit CareSens Dual antaa mahdollisuuden lisätä mittaustuloksiin tarkat mittausajankohdat. Voit merkitä, oletko ottanut näytteen ennen ateriaa, aterian jälkeen vai paastottuasi. Mittari laskee automaattisesti keskiarvoja mittausajanjaksoilta. Voit asettaa mittariin lukuisia hälytyksiä. Muisti on 1000 mittaustuloksen laajuinen.


Mittari on mahdollista yhdistää Bluetoothilla älypuhelimeen. USB-portin kautta mittari voidaan liittää tietokoneeseen ja älypuhelimeen. Suomen- ja ruotsinkielinen SmartLog-ohjelma auttaa mittaustulosten analysoimisessa.

Huom! Langaton tiedonsiirto mittarista vaatii Bluetooth Smart -yhteensopivan Android- tai iPhone-älypuhelimen, jossa on Google Playn- tai App Store -sovelluskauppa. Tiedonsiirto ei toimi iPadilla, Lumialla, Nokia-peruspuhelimissa tai vanhemmissa laitteissa. Varmista yhteensopivuus etukäteen.


Tarvitsetko mittaliuskoja ja lansetteja?


CareSens Dualiin sopivat CareSens-merkkiset lansetit. Verensokerin mittaamiseen soveltuvat CareSens PRO -mittaliuskat ja ketoaineiden mittaamiseen CareSensin KetoSens-liuskat.


Tekniset tiedot:  • Mahdollisuus verensokeri- ja ketoainemittaukseen

  • Verensokerin mittausalue 1,1-33,3 mmol/l

  • Ketoaineiden mittausalue 0,1-8,0 mmol/l

  • Tarvittava näytemäärä 0,4 µl

  • Mittausaika 5 s.

  • Lisähappi ei häiritse mittauksia

  • Laitteessa kätevä liuskanpoistaja

  • Täyttää ISO 15197:2013 -standardin

  • Aloituspakkauksessa on mittari, pistolaite, 10 lansettia ja 10 mittaliuskaa.

  • 5 vuoden takuu


 * Aloituspakkaus sisältää mittarin, 10kpl verensokeriliuskaa, pistolaitteen, 10kpl lansettia, säilytyspussukan ja käyttöohjeet.