Asiakaspalvelu 9-17

045 654 8000

Liqua Care terapeuttinen pohjallinen diabeetikolle

Liqua Care terapeuttinen pohjallinen diabeetikolle

Hinta alk. 29,90€ 24,11€ / kpl

Saatavuus:
Varastossa


Liqua Care terapeuttinen pohjallinen


Nämä Liqua Care -sarjan pohjalliset sopivat erityisen hyvin diabeetikolle. Käytä pohjallisia niin seisomatyössä, vapaa-ajalla kuin urheillessakin. Innovatiiviset nestevirtausta hyödyntävät pohjalliset auttavat kehon painopisteen jakautumista koko jalalle. Pohjalliset aktivoivat jalkapohjien pienimpiäkin lihaksia, jolloin verenkierto vilkastuu. Valitsemalla Liqua Care -pohjalliset, voit päästä eroon jalkojen turvotuksesta ja väsymyksestä. Käyttäjät ovat saaneet pohjallisista apua myös mm. penikkatautiin, niveltulehduksiin, nilkkakipuihin, selkäkipuihin, suonikohjuihin, kylmiin jalkoihin ja ummetukseen. Pohjalliset sopivat mainiosti myös raskaana oleville.


Miten pohjalliset toimivat?


Liqua Care -pohjallisten toiminta perustuu nestevirtaukseen pohjallisen sisällä. Liqua Care sisältää tarkoin annosteltua myrkytöntä nestettä, joka liikkuu pohjallisen sisällä jalkaa liikutettaessa. Nestekanavat kontrolloivat nesteen suuntaa niin, että nestemäärä on optimaalinen.



Tutustu rauhassa


Liqua Care -pohjallisten käyttäminen saattaa ensi alkuun tuntua oudolta, sillä ne poikkeavat täysin tavallisista pohjallisista. Tutustuthan tarkasti käyttöohjeisiin ja noudatat ohjeistettua sopeutumisaikaa. Liqua Care -pohjallisia ei tule käyttää alussa yhtämittaisesti hyvin pitkiä aikoja.


Sopivuus jalkineisiin


Voit käyttää pohjallisia lähes minkälaisissa kengissä tahansa. Ne istuvat hyvin esimerkiksi saappaisiin, turvakenkiin, sandaaleihin, lenkkareihin, korkokenkiin ja vapaa-ajan kenkiin. Sandaaleihin on saatavilla erillisiä kaksipuolisia tarroja, joilla pohjalliset kiinnitetään paikoilleen.


Lisätiedot:



  • Koot: 35-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-46
  • Kärkiosaa voidaan muotoilla saksilla leikkaamalla*
  • Voidaan konepestä 40 asteessa.
  • Maahantuoja: Asuste Bodianna

*HUOM! Pohjallisessa on ohjeviivat muotoilua varten.


 

Arvostelut tuotteelle Liqua Care terapeuttinen pohjallinen diabeetikolle

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu