Asiakaspalvelu 9-17

045 654 8000

Mills terveyspohjalliset 2 kpl

Mills terveyspohjalliset 2 kpl

Hinta 18,95€ 15,28€ / kpl

Saatavuus:
Varastossa


Mills terveyspohjalliset Poron®

Mills Terveyspohjalliset vaimentavat iskuja, vähentävät painetta ja lievittävät kipua jaloissa. Ne ennaltaehkäisevät mainiosti kovettumia ja ihovaurioita. Pohjalliset on valmistettu pestävästä ja leikattavasta Poron®-materiaalista, joka on lateksiton. Poron®-materiaali on pehmeää polyuretaanivaahtoa. Se sisältää mikroreikiä ja se on muotoonsa palautuvaa.

Terveyspohjallisia voi muotoilla leikkaamalla käyttäen apuna pakkauksessa tulevaa mallipohjallista.

Mills Terveyspohjalliset sopivat jokapäiväiseen käyttöön kaikille. Ne vievät vähän tilaa kengissä ja niitä voidaan käyttää erilaisten pohjalliselementtien kanssa.

 

Käyttö: Leikkaa Mills Terveyspohjalliset kengänkokoosi. Käytä apunasi pakkauksessa mukana tulevaa leikkausmallia tai kengän vanhaa pohjallista. Parhaan istuvuuden varmistamiseksi aseta Mills Terveyspohjalliset vanhojen pohjallisten tilalle.

Pese Mills Terveyspohjalliset tarvittaessa haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Painele vesi pois ja anna kuivahtaa huoneilmassa.

 

Lisätiedot:

  • Soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön.
  • Vievät vain vähän tilaa, joten sopivat monenlaisiin kenkiin.
  • Voidaan yhdistää erilaisiin pohjallistukiin.
  • Sopiva tuote esimerkiksi aktiivisille liikkujille, seisomatyöläisille, jalkojen liikarasituksesta kärsiville, alaraajojen tai selän leikkauksesta toipuville, ylipainoisille, diabeetikoille ja reumaatikoille.
  • Helppo pestä ja pitää puhtaana.
  • Koko 36-44.
  • Pakkauksessa 2 pohjallista.

Arvostelut tuotteelle Mills terveyspohjalliset 2 kpl

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu