Diabeetikon omahoitovihko

Diabeetikon omahoitovihkoon voit lisätä päivittäiset verensokeriarvot, hiilihydraatit, insuliinit, liikunnan ja lisäksi vielä omat muistiinpanot, kuten esimerkiksi oma terveydentila tai verenpainearvot. Vihkoon mahtuu muistiinpanoja jopa 16 viikon ajalta.

Varastossa

2,90
- +
Tuotetiedot

Diabeetikon omahoitovihko


Diabeetikon omahoitovihkoon voit lisätä päivittäiset verensokeriarvot ennen ja jälkeen ruokailun, hiilihydraatit, ateriainsuliinin (pikainsuliini tai lyhytvaikutteinen insuliini) ja erikseen pitkävaikutteisen insuliinin, liikunnan ja suorituksen keston ja lisäksi jokaiselle päivälle löytyy sarake omille muistiinpanoille. Viikon lopussa on vielä isompi sarake omille muistiinpanoille, kuten esimerkiksi terveydentilasta, lääkkeiden muutoksista tai muista tärkeistä terveyteen liittyvistä asioista joita on huomioitava. Muistiinpanoja mahtuu vihkoon jopa 16 viikon ajalta.


Verensokeriarvojen kirjaaminen omahoitovihkoon


Verensokeriarvoja voi kirjata ennen ja jälkeen aterian kuuteen eri sarakkeeseen. Sarakkeita on erikseen viikon jokaiselle päivälle ja erikseen vielä aamupalalle, välipalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle, iltapalalle. Lisäksi on yksi sarake yö-mittaukselle. Jokainen voi itse määritellä mitkä sarakkeet sopivat omaan hoitosuunnitelmaan.


Hiilihydraateille ja ateriainsuliinille löytyy myös omat kentät aamupalalle, välipalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle, iltapalalle ja yölle.


Pitkävaikutteiselle insuliinille löytyy kaksi saraketta määrälle ja kellonajalle. Liikunnalle löytyy yksi sarake jossa liikuntamuodolle ja ajalle on oma sarake.


Omat muistiinpanot


Vihkoon voi kirjata jokaiselle viikon päivälle oman muistiinpanon, esimerkiksi verenpaineen arvon. Lisäksi viikon lopussa on isompi tila omille muistiinpanoille. Tähän voit tehdä esimerkiksi yhteenvedon kuluneesta viikosta tai lisätä muita tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja.