Asiakaspalvelu 9-17

045 654 8000

Diabeetikon omahoitovihko

Diabeetikon omahoitovihko

Hinta 2,90€ 2,34€ / kpl

Saatavuus:
Varastossa


Diabeetikon omahoitovihko

Diabeetikon omahoitovihkoon voit merkitä päivittäiset verensokeriarvot ennen ja jälkeen ruokailun, hiilihydraatit, ateriainsuliinin (pikainsuliini tai lyhytvaikutteinen insuliini), pitkävaikutteisen insuliinin ja liikuntasuoritukset. Lisäksi jokaiselle päivälle löytyy sarake omille muistiinpanoille. Viikon lopussa on vielä isompi sarake omille muistiinpanoille koskien esimerkiksi terveydentilaa, lääkemuutoksia tai muita huomioitavia asioita. Muistiinpanoja mahtuu vihkoon jopa 16 viikon ajalta.

Verensokeriarvojen kirjaaminen omahoitovihkoon

Verensokeriarvoja voi kirjata ennen ja jälkeen aterian kuuteen eri sarakkeeseen. Sarakkeita on erikseen viikon jokaiselle päivälle ja erikseen vielä aamupalalle, välipalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle, iltapalalle. Lisäksi on yksi sarake yömittaukselle. Jokainen voi itse määritellä, mitkä sarakkeet sopivat omaan hoitosuunnitelmaan.

Omat muistiinpanot

Vihkoon voi kirjata jokaiselle viikon päivälle oman muistiinpanon - esimerkiksi verenpainearvon. Lisäksi viikon lopussa on isompi tila omille muistiinpanoille.

Lisätiedot:

  • Mahtuu pieneen tilaan
  • Sarakkeet verensokeriarvoille, hiilihydraateille, insuliinille, liikunnalle ja lisämuistiinpanoille
  • Tilaa jopa 16 viikon ajalle

Arvostelut tuotteelle Diabeetikon omahoitovihko

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu