Asiakaspalvelu 9-17

045 654 8000

Unisex tukisukat LabTex Care Nordic

Unisex tukisukat LabTex Care Nordic

Hinta alk. 25,95€ 20,93€ / kpl

Saatavuus:
Varastossa


Unisex tukisukat LabTex Care Nordic®

HUOM! Tuotteessa pakkaus muuttunut. Vanhassa pakkauksessa on tuotteen nimenä Miesten tukisukat.

Tukisukat (kompressiosukat) stimuloivat jalkojen verenkiertoa paineen avulla. Tukisukat lievittävät väsymyksen tunnetta jaloissa ja auttavat turvotukseen. LabTex Care Nordic® -tukisukkien kompressioluokka on keskivahva 18 mmHg. Sukat ovat saumattomat, mikä parantaa käyttömukavuutta.

Käyttökohteita:

Tukisukat ovat erinomainen valinta seisomatyötä tekeville ja pitkän lentomatkan ajaksi. Urheilijat käyttävät tukisukkia lisäämään suorituskykyä tai edistämään palautumista. Sukat eivät sovi henkilölle, jolla on vaikea ihotulehdus, heikentynyt valtimoverenkierto tai sydämen vajaatoiminnasta johtuvaa jalkojen turvotusta. Diabeetikon kannattaa keskustella tukisukkien käyttämisestä lääkärin kanssa.

Käyttöohjeet:

Pue sukat ylle aamulla, kun jalat eivät vielä ole turvonneet. Pue sukat varovasti kuiviin jalkoihin reunoista vetämättä. Asettele sukkia, kunnes ne istuvat hyvin. Sukan reunan taittaminen aiheuttaa liiallista painetta jalkaan. Varo vaurioittamasta sukkia esimerkiksi kynsillä tai sormuksilla.

Lisätietoja:

  • Koot: 38-40, 40-41, 41-42, 42-44, 44-46
  • Väri: musta
  • Malli: polvipituinen
  • Materiaali: 56 % nylonia, 24 % lycraa, 19 % puuvillaa
  • Hoito-ohje: käsin- tai konepesu (30 °C) miedolla pesuaineella. Ei huuhtelu- tai valkaisuainetta. Ei rumpukuivausta tai silitystä.
  • CE-merkitty

Arvostelut tuotteelle Unisex tukisukat LabTex Care Nordic

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu