Naisten tukisukat LabTex Care Nordic

Naisten tukisukat LabTex Care Nordic

Varastossa

24,90
- +
Tuotetiedot

Naisten tukisukat LabTex Care Nordic®


Tukisukat (kompressiosukat) stimuloivat jalkojen verenkiertoa paineen avulla. Tukisukat lievittävät väsymyksen tunnetta jaloissa ja auttavat turvotukseen. LabTex Care Nordic® -tukisukkien kompressioluokka on 17-22 mmHg. Paine laskee asteittain polvea kohden. Sukat ovat saumattomat, mikä parantaa käyttömukavuutta.


Käyttökohteita:


Tukisukat ovat erinomainen valinta seisomatyötä tekeville ja pitkän lentomatkan ajaksi. Urheilijat käyttävät tukisukkia lisäämään suorituskykyä tai edistämään palautumista. Sukat eivät sovi henkilölle, jolla on vaikea ihotulehdus, heikentynyt valtimoverenkierto tai sydämen vajaatoiminnasta johtuvaa jalkojen turvotusta. Diabeetikon kannattaa keskustella tukisukkien käyttämisestä lääkärin kanssa.


Käyttöohjeet:


Pue sukat ylle aamulla, kun jalat eivät vielä ole turvonneet. Pue sukat varovasti kuiviin jalkoihin reunoista vetämättä. Asettele sukkia, kunnes ne istuvat hyvin. Sukan reunan taittaminen aiheuttaa liiallista painetta jalkaan. Varo vaurioittamasta sukkia esimerkiksi kynsillä tai sormuksilla.


Lisätietoja:  • Koot: S-XL

  • Väri: nude

  • Malli: polvipituinen

  • Materiaali: 56 % nylonia, 24 % lycraa, 19 % roicaa (elastaani)

  • Hoito-ohje: käsin- tai konepesu (40 °C) miedolla pesuaineella. Ei huuhtelu- tai valkaisuainetta. Ei rumpukuivausta tai silitystä.

  • CE-merkitty

  • Koko: Mittaa napakalla otteella nilkan kapein kohta ja pohkeen levein kohta. Koko S: nilkan paksuus 19-22 cm, pohkeen paksuus 30-37 cm. Koko M: nilkan paksuus 22-25 cm, pohkeen paksuus 34-41 cm. Koko L: nilkan paksuus 25-28 cm, pohkeen paksuus 38-45 cm. Koko XL: nilkan paksuus 28-30 cm, pohkeen paksuus 42-48 cm.