AnnaPS musta lasten toppi

AnnaPS musta lasten toppi

AnnaPS lasten toppi jossa on valmiiksi ommeltu kaksi vaakasuoraa taskua oikealla ja vasemmalla puolella insuliinipumppua varten. Taskussa on pieni reikä sisäpuolella, jonka kautta voi letkun liittää pumppuun. Letku pysyy koko ajan vaatteiden alla piilossa. Pumppu pysyy taskussa pienen nepparin avulla. Saatavilla musta ja valkoinen väri.

Varastossa

39,90
- +

Liitetiedostot:

Tuotetiedot

AnnaPS musta lasten toppi


AnnaPS:n lasten toppi sopii arkeen, liikuntaan ja leikkiin. Toppi on käännettävää mallia, joten taskut voidaan sijoittaa joko eteen tai taakse valinnan mukaan. Pehmeä silkinomainen materiaali on hengittävä, viilentävä ja kosteutta siirtävä. Taskussa on sisäpuolella pieni reikä, jonka kautta letkun voi liittää pumppuun. Letku pysyy koko ajan piilossa vaatteiden alla. Pumpun kuljettaminen on turvallista, sillä taskuissa on nepparikiinnitys.


BOXI2-tasku: Pieni insuliinipumpun mentävä tasku (6,7 cm x 12,5 cm) päällekkäisellä kannella. Pumppuun on helppo tarttua ulkopuolelta. BOXI2-mallisen taskun voi avata myös sisältä käsin. Sisäpuolelta avatessa pumpun voi laittaa taskuun infuusiosettiä irrottamatta, jolloin putkitus pysyy sisäpuolella. Lasten topeissa on ylimääräinen avausmekanismi taskun alaosassa. Sitä käyttämällä pumppua voi kuljettaa asennossa, joka minimoi ilmakuplien synnyn.


Lisätiedot:  • Koot 3-10 v. (100-145cm)

  • Väri: valkoinen

  • Materiaali: 93% viskoosia (tencel), 7% lycraa.

  • Pesu 40 asteessa (voidaan pestä myös 60 asteessa).

  • Valmistettu EU:ssa