CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittari

CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittari

CareSens Dual on mitä monipuolisin mittari. Sillä mittaat paitsi verensokerin myös ketoaineet. Mittari sisältää käteviä lisäominaisuuksia hoidon optimoimiseen. Aloituspakkaukseen sisältyy 10 mittaliuskaa, pistolaite ja 10 lansettia - niillä pääset hyvin alkuun!

Varastossa

39,90
- +

Liitetiedostot:

Tuotetiedot

CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittari


ISO-standardeja noudattava CareSens Dual tekee mittaamisesta helppoa ja monipuolista. Tarvittava näytemäärä on erittäin pieni (0,4 µl) ja tulos on luettavissa hetkessä suurelta LCD-näytöltä. CareSens PRO -liuskalla mittaat verensokerisi luotettavasti ja KetoSens-liuska soveltuu ketoainemittaukseen. Kaksi liuskaa – kaksi tulosta!


Dual tarjoaa teknologisuutta ja digitaalisuutta


Kuten useimmat modernit verensokerimittarit CareSens Dual antaa mahdollisuuden lisätä mittaustuloksiin tarkat mittausajankohdat. Voit merkitä, oletko ottanut näytteen ennen ateriaa, aterian jälkeen vai paastottuasi. Mittari laskee automaattisesti keskiarvoja mittausajanjaksoilta. Voit asettaa mittariin lukuisia hälytyksiä. Muisti on 1000 mittaustuloksen laajuinen.


Mittari on mahdollista yhdistää Bluetoothilla älypuhelimeen. USB-portin kautta mittari voidaan liittää tietokoneeseen ja älypuhelimeen. Suomen- ja ruotsinkielinen SmartLog-ohjelma auttaa mittaustulosten analysoimisessa.

Huom! Langaton tiedonsiirto mittarista vaatii Bluetooth Smart -yhteensopivan Android- tai iPhone-älypuhelimen, jossa on Google Playn- tai App Store -sovelluskauppa. Tiedonsiirto ei toimi iPadilla, Lumialla, Nokia-peruspuhelimissa tai vanhemmissa laitteissa. Varmista yhteensopivuus etukäteen.


Tarvitsetko mittaliuskoja ja lansetteja?


CareSens Dualin mukana tulevaan pistolaitteeseen sopivat CareSens-lansetit ja Klinion-lansetit. Verensokerin mittaamiseen soveltuvat CareSens PRO -mittaliuskat ja ketoaineiden mittaamiseen CareSensin KetoSens-liuskat.


Huom! Aloituspakkauksessa tulee mukana vain verensokerin mittaamiseen tarkoitettuja liuskoja. Ketoaineliuskoja voit tilata erikseen täältä.


Tekniset tiedot:  • Mahdollisuus verensokeri- ja ketoainemittaukseen

  • Verensokerin mittausalue 1,1-33,3 mmol/l

  • Ketoaineiden mittausalue 0,1-8,0 mmol/l

  • Tarvittava näytemäärä 0,4 µl

  • Mittausaika 5 s.

  • Lisähappi ei häiritse mittauksia

  • Laitteessa kätevä liuskanpoistaja

  • Täyttää ISO 15197:2013 -standardin

  • Aloituspakkauksessa on mittari, pistolaite, 10 lansettia ja 10 mittaliuskaa.

  • 5 vuoden takuu