CONTOUR NEXT ONE tuotepaketti - Verensokerimittari + 50 kpl CONTOUR NEXT testiliuskaa

CONTOUR NEXT ONE tuotepaketti - Verensokerimittari + 50 kpl CONTOUR NEXT testiliuskaa

TARJOUS! CONTOUR NEXT ONE verensokerimittari ja CONTOUR NEXT testiliuskat 50 kpl huimaan pakettihintaan!

CONTOUR NEXT ONE on uuden ajan verensokerimittari. Yhdistämällä verensokerimittarisi älypuhelinsovellukseen voit helpottaa diabeteksen seurantaa. Päivän aikana tehdyt verensokeritulokset synkronoidaan ja tallennetaan automaattisesti sovellukseen. Verensokerimittari ja älypuhelin yhdistetään toisiinsa Bluetooth teknoligian avulla.

Tuotteet erikseen ostettuna 65,85€

Varastossa

39,9065,85 €
- +
Tuotetiedot

CON­TOUR NEXT ONE Tuotepaketti


CONTOUR NEXT ONE tuotepaketti sisältää verensokerimittarin sekä 50 kpl CONTOUR NEXT testiliuskoja.


CONTOUR NEXT ONE mahdollistaa aivan uuden tavan hallita diabetestä. Mittari toimii langattomasti puhelimesi kanssa Bluetooth teknologian avulla ja applikaatiosta voit helposti seurata tuloksia, värikoodit helpottavat sinua näkemään oletko tavoitteessasi vai ali tai yli toivottujen arvojen. SmartLIGTH toiminnon avulla näet entistä helpommin millä tasolla verensokerisi on.


CONTOUR NEXT ONE antaa mahdollisuuden entistä helpompaan tapaan pitää lääkärisi ajan tasalla. Applikaation avulla voit helposti lähettää viimeisimmät mittaustulokset etukäteen lääkärille tai jakaa ne vastanotolla.


Mittari tallentaa 800 tulosta muistiin ja siirtää ne automaattisesti puhelimeesi, kun molemmat laitteet ovat Bluetooth kantaman sisällä, vaikka unohtaisit puhelimen kotiin päivän ajaksi mittaustulokset siirtyvät talteen kun mittari ja puhelin ovat taas lähekkäin.


CONTURE NEXT ONE mittarin kanssa saat entistä tarkemman mittaustuloksen. CONTOUR NEXT ONE mittarin tarkkuus on ±0,47 mmol/L tai ±8,4 % kaikilla verensokeritasoilla, tarkkuus standardin salliman virhemarginaali on ±0,83 mmol/L tai ±15 %. Testiliuskaan (mittaliuskaan) voit lisätä verta 60 sekunnin ajan , mikäli ensimmäinen näyte on liian pieni. Näin voit vähäentää  vähentää hukkaliuskoja.


Applikaatioon voit lisätä kuvia ja äänittää kommentteja joka helpottaa entisestään verensokerin seuraamista. Applikaatio ilmoittaa myös, mikäli verensokeriarvot ovat kriittisen korkeat tai matalat.


CONTOUR DIABETES -sovellus sekä CONTOUR NEXT ONE -mittari ovat yhteensopivia vain Android ja iOS laitteiden kanssa. Lisätietoja ja listan puhelimista jotka ovat yhteensopivia sovelluksen ja mittarin kanssa löydät osoitteesta www.contournextone.fi


 


Tu­los­ten siir­tä­mi­nen omal­le tie­to­ko­neel­le


Tulokset voi siirtää Contour Next One mittarista tietokoneelle USB-A/mikro-USB-B tyyppisellä kaapelilla. Tietokoneella mittaustuloksista voidaan koota käyriä ja taulukkoja sisältävä yhteenvetoraportti. Tulosten tulkintaa varten tarvitset tietokoneelle GLUCOFACTS® DELUXE -diabeteksen seurantaohjelman, joka on ladattavissa sivustolta www.glucofacts.ascensia.com