CONTOUR NEXT ONE verensokerimittari

CONTOUR NEXT ONE verensokerimittari

CONTOUR NEXT ONE on uuden ajan verensokerimittari. Yhdistämällä verensokerimittarisi älypuhelinsovellukseen voit helpottaa diabeteksen seurantaa. Päivän aikana tehdyt verensokeritulokset synkronoidaan ja tallennetaan automaattisesti sovellukseen. Verensokerimittari ja älypuhelin yhdistetään toisiinsa Bluetooth teknoligian avulla.

Varastossa

34,90
- +
Tuotetiedot

CONTOUR NEXT ONE verensokerimittari


CONTOUR NEXT ONE mahdollistaa aivan uuden tavan hallita diabetestä. Mittari toimii langattomasti puhelimesi kanssa Bluetooth teknologian avulla ja applikaatiosta voit helposti seurata tuloksia, värikoodit helpottavat sinua näkemään oletko tavoitteessasi vai ali tai yli toivottujen arvojen. SmartLIGTH toiminnon avulla näet entistä helpommin millä tasolla verensokerisi on.

CONTOUR NEXT ONE antaa mahdollisuuden entistä helpompaan tapaan pitää lääkärisi ajan tasalla. Applikaation avulla voit helposti lähettää viimeisimmät mittaustulokset etukäteen lääkärille tai jakaa ne vastanotolla.

Mittari tallentaa 800 tulosta muistiin ja siirtää ne automaattisesti puhelimeesi, kun molemmat laitteet ovat Bluetooth kantaman sisällä, vaikka unohtaisit puhelimen kotiin päivän ajaksi mittaustulokset siirtyvät talteen kun mittari ja puhelin ovat taas lähekkäin.

CONTURE NEXT ONE mittarin kanssa saat entistä tarkemman mittaustuloksen. CONTOUR NEXT ONE mittarin tarkkuus on ±0,47 mmol/L tai ±8,4 % kaikilla verensokeritasoilla, tarkkuus standardin salliman virhemarginaali on ±0,83 mmol/L tai ±15 %. Testiliuskaan (mittaliuskaan) voit lisätä verta 60 sekunnin ajan , mikäli ensimmäinen näyte on liian pieni. Näin voit vähäentää  vähentää hukkaliuskoja.

Applikaatioon voit lisätä kuvia ja äänittää kommentteja joka helpottaa entisestään verensokerin seuraamista. Applikaatio ilmoittaa myös, mikäli verensokeriarvot ovat kriittisen korkeat tai matalat.


CONTOUR DIABETES -sovellus sekä CONTOUR NEXT ONE -mittari ovat yhteensopivia vain Android ja iOS laitteiden kanssa. Lisätietoja ja listan puhelimista jotka ovat yhteensopivia sovelluksen ja mittarin kanssa löydät osoitteesta www.contournextone.fi 


Tulosten siirtäminen omalle tietokoneelle


Tulokset voi siirtää Contour Next One mittarista tietokoneelle USB-A/mikro-USB-B tyyppisellä kaapelilla. Tietokoneella mittaustuloksista voidaan koota käyriä ja taulukkoja sisältävä yhteenvetoraportti. Tulosten tulkintaa varten tarvitset tietokoneelle GLUCOFACTS® DELUXE -diabeteksen seurantaohjelman, joka on ladattavissa sivustolta www.glucofacts.ascensia.com


Aloituspakkaus sisältää mittarin, 5kpl mittaliuskoja, Microlet Next pistolaitteen, 5kpl värillistä lansettia, käyttöoppaan, paristot ja säilytyskotelon.