Confienta GPS Patron pro paikannusranneke ja turvapuhelin

Confienta GPS Patron pro paikannusranneke ja turvapuhelin

Patron Pro on kevyt ja tyylikäs paikannin, joka istuu niin miehen kuin naisenkin käteen.

Loppu varastosta

189,00
- +
Tuotetiedot

Patron Pro paikannin ja turvapuhelin

Patron Pro on kevyt ja tyylikäs paikannin, joka istuu isompaan ja pienempään käteen. Pro sopii paikannustarvetta vaativille henkilöille, joiden toimintakyky on rajoittunutta. Jos paikannusta ei tarvita, sen voi kytkeä kokonaan pois päältä, jolloin Pro on kuin tavallinen turvapuhelin.

Pro sopii myös hoitohenkilökunnan käyttöön, sillä he voivat kohdata uhkaavia tilanteita työssään. Avun kutsuminen soittopainikkeella on helppoa, kun hätä yllättää. Paikantimeen käy normaali matkapuhelimen SIM-kortti, ja sillä voi myös vastaanottaa puheluita.

Reaaliaikainen paikannus
Paikannin päivittää käyttäjänsä sijaintitietoa Confientan karttapalveluun paikannuksen ollessa päällä. Laitteeseen pystyy itse määrittämään sen, kuinka usein käyttäjää paikannetaan (esim. 2, 5 tai 15 minuutin välein). Tunnukset karttapalveluun saa tuotteen aktivoinnin yhteydessä.

Soittopainike
Tuotteessa on soittopainike, jota painettaessa kellon näyttötaululle avautuu puhelinluettelo. Painamalla soittopainiketta uudelleen ranneke soittaa luetteloon ensimmäiseksi merkittyyn numeroon, joka voi kuulua vaikkapa omaiselle tai hoitavalle henkilölle.

Rajatun alueen määritys (turva-alue)
Paikantimeen saadaan asetettua tietty rajattu alue, jolta poistuttaessa paikannin lähettää tekstiviestihälytyksen haluttuun numeroon. Alue voi olla esimerkiksi hoitokodin piha-alue tai oman asunnon ympäristö. Omainen, hoitaja tai muu vastuuhenkilö määrittelee alueen koon.

Käyttö matkapuhelimena
Paikanninta voit käyttää myös matkapuhelimena. Paikantimeen voidaan aktivoida viisi soittonumeroa. Paikantimeen voi myös soittaa.


Tekniset tiedot  • Akunkesto määräytyy paikannusaikavälin mukaan (24h–30h). Vastuuhenkilö pystyy itse määrittelemään paikannusaikavälin karttapalvelusta. Kun akkua on jäljellä tietty prosenttimäärä, laite hälyttää tekstiviestitse haluttuun numeroon.

  • Laite on roisketiivis.

  • 4 cm x 3,5 cm x 1,5 cm. Paino 30 grammaa.

  • Laite sisältää 12 kk:n takuun


Hinnoittelu
Hinta sisältää kolmen kuukauden käyttöoikeuden karttapalveluun. Sen jälkeen käyttöoikeuden voi ostaa 6 tai 12 kuukauden ajalle. Karttapalvelun jatkotilaukset osoitteesta www.confienta.fi

Ranneke tarvitsee toimiakseen puhelinliittymän, joka tulee rannekkeen mukana. Puhelinliittymän voi hankkia myös itse.