Mission Hb Plus kontrollikasetti

Mission Hb Plus kontrollikasetti

Mission kontrollikasetti HB Plus mittarin lukuportin tarkastamiseen.

Varastossa

7,50
- +
Tuotetiedot

Mission Hb Plus -kontrollikasetti


Jos epäilet,että Mission Hb Plus -hemoglobiinimittarin lukuportin optiikka ei toimi oikein, voit testata optiikan käyttämällä Mission Hb Plus -kontrollikasetin avulla. Testi kannattaa tehdä etenkin silloin, kun mittariin ilmestyy virhekoodi E1.


Kontrollikasetin käyttö on helppoa ja onnistuu muutamalla askeleella:  1. Kun mittari on sammutettu, pidä keskimmäistä nappia pohjassa, kunnes näet "Set"-tekstin. Huom! Mittari päästää äänimerkin muutama sekunti ennen tekstin ilmestymistä. Älä päästä nappia pohjasta vielä tuolloin.

  2. Päästäessäsi keskimmäisen napin pois pohjasta, ruudulle ilmestyy "No Set"-teksti. Painele oikeanpuoleista nuolinäppäintä, kunnes ruudulle tulee teksti "CHE". Paina sitten kerran keskimmäistä nappia. Tekstin "CHE" vieressä alkaa vilkkumaan testiliuskan kuva.

  3. Laita kontrollikasetti paikalleen mittariin ja paina keskimmäistä nappia.

  4. Saat hetken kuluttua viestin "Yes", jos mittarin optiikka on kunnossa ja ilmoituksen ”No”, jos mittarin optiikassa on ongelma.

  5. Paina keskimmäistä nappia vielä kerran ja pääset valikossa takaisin "CHK"-kohtaan. Painele oikeanpuoleista nuolinäppäintä, kunnes ruudulla näkyy "Eit". Paina sitten keskimmäistä nappia ja pääset pois asetusvalikosta.


Jos testin tulos oli "No", kannattaa tarkistaa onko mittarin optiikkaan mennyt esimerkiksi pölyä tai likaa. Seuraa huolellisesti käyttöohjeen puhdistusohjeita. Huomioithan, että puhdistuksessa pitää olla erittäin varovainen, jotta lukupäähän ei tule naarmuja.