Antick Punkinjäädytin

Ale

Antick Punkinjäädytin

Antick Punkinjäädytin on lääkintälaite, joka deaktivoi punkin nopeasti ja tehokkaasti jäädyttämällä.

HUOM. PÄIVÄYS 2018/06

Loppu varastosta

8,7517,50 €
- +
Tuotetiedot

Antick Punkinjäädytin

Antick on lääkintälaite, joka deaktivoi punkin nopeasti ja tehokkaasti jäädyttämällä. Ainutlaatuisen suukappaleen avulla on suihke helppo annostella suoraan punkkiin ja ehkäistä taudinaiheuttajien siirtyminen verenkiertoon.

Kun punkki poistetaan vetämällä voi siitä välittyä nesteitä, jotka voivat sisältää tauteja aiheuttavia mikro-organismeja. Pikajäädyttämällä punkki ennen sen poistamista ehkäistään merkittävästi tätä tartuntariskiä. Muutaman minuutin kuluttua punkin jäädyttämisestä se voidaan poistaa punkkipihdeillä tai pinseteillä.  • Sisältää 100 annosta.

  • Ruotsalainen laatutuote.

  • Käytä aina ennen kuin punkki poistetaan


Helppo käyttää:  1. Sijoita suukappale puutiisen keskikohdan päälle.

  2. Suihkuta 1-3 kertaa puutiaisen koosta riippuen. (Koko 1-3mm 1 annos, koko 4-7mm 2 annosta ja koko yli 7mm 3 annosta.)

  3. Poista puutiainen punkkipinseteillä.


Antick on lääketieteellis-tekninen tuote, joka jäädyttämällä tekee puutiaisesta nopeasti ja tehokkaasti vaarattoman.
Ainutlaatuisen suukappaleen avulla, joka takaa oikean annostuksen ja tehon, tämä tuote estää sellaisten nesteiden siirtymisen, jotka voivat sisältää tauteja aiheuttavia mikro-organismeja ja aiheuttaa niin sanotun välittäjälevitteisen tartunnan. Puutiaiset ovat hämähäkkieläimiin kuuluvia verta imeviä loisia. Puutiainen kiinnittäytyy useimmiten ihoon paikassa, jossa iho on arka ja jossa ruumiin lämpötila on hiukan korkeampi (pää, korvat, kainalot, nivuset, kädet ja jalat). Puutiaisen kiinnittäessä suuosansa ihoon se samanaikaisesti vapauttaa puuduttavaa eritettä. Tämä auttaa sitä helpommin kiinnittymään ilman, että se huomattaisiin. Erite ehkäisee lisäksi veren hyytymisen. Bakteerien aiheuttamat tartunnat, kuten borrelioosi, anaplasmoosi, babesioosi ym, voivat välittyä spontaanisti puutiaisesta 24-48 tunnin kuluttua, tai puutiaisen provosoituessa silloin, kun sitä irrotetaan ihosta. Sairauksia aiheuttavien mikro-organismien välittyminen ehkäistään siten, että puutiainen pikajäädytetään Antick-punkinjäädyttimellä ennen puutiaisen poistoa.