Asiakaspalvelu 9-17

045 654 8000

Cool-X magnesiumspray

Cool-X magnesiumspray

Hinta 13,95€ 11,25€ / kpl

Saatavuus:
Varastossa


Cool-X Magnesiumspray

 

Cool-X Magnesiumspray auttaa varmistamaan riittävän magnesiumin saannin. Magnesium lisää kestävyyttä, ehkäisee lihaskouristuksia ja nopeuttaa palautumista. Cool-X magnesiumsuihketta käytetään ulkoisesti iholla. Se imeytyy nopeasti ihon läpi kudoksiin ja soluihin.

Magnesium auttaa ehkäisemään lihaskramppeja. Sitä käytetään ulkoisesti iholle urheilusta palautumiseen. Toimii myös suonenvetojen ja maitohapon muodostumisen ehkäisemiseen. Kätevästä spraypullosta magnesiumia on helppo suihkuttaa hoidettavaan kohtaan.

 

Käyttö: Suihkuta Cool-X Magnesiumspraytä hoidettavalle alueelle (esim. reiden etupuoli tai pohje) 2 - 3 suihkausta 2 - 3 kertaa päivässä. Hiero, kunnes neste on imeytynyt. Lisää annostusta asteittain 20 suihkaisuun päivässä.

Kokeile tuotetta ensimmäisellä kerralla pienelle alueelle. Herkällä iholla voi esiintyä kirvelyä. Jos näin käy, laimenna suihketta vedellä. Kirvely vähenee, kun kehon magnesiumtasapaino normalisoituu.

 

Tuote on kylläistä magnesiumkloridiliuosta; se tuntuu öljymäiseltä suuren magnesiumpitoisuuden vuoksi. Suihkeesta jää kuivuessa valkoista ihon pinnalle; voit hieroa iholle kosteusvoidetta tai pyyhkäistä jäämät pois.

Pidä suihkepullon korkki tiukasti paikoillaan, ettei suutin tukkeudu. Jos  suutin tukkeutuu, huuhtele sitä lämpimän veden alla. Tarvittaessa irroita suutin ja suihkuta vettä sen läpi, kunnes vesi suihkuaa kunnolla läpi.

 

Kokeile Cool-X Magnesiumsuihketta lihaskramppien laukaisemiseen, urheilusuorituksen aikana maitohappojen estämiseen, lihasten palautumiseen rasituksesta, suonenvetojen ehkäisemiseen, maitohappojen poistamiseen, "elohiiren" rauhoittamiseen, hiiriranteeseen sekä golf- ja tenniskyynärpäähän.

 

Lisätiedot:

 

  • pakkauskoko 100 ml
  • pullon riittoisuus yli 800 suihkaisua
  • magnesium peräisin Zechstein-merestä (puhtaimpana pidetty magnesiumlähde)
  • vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle ja limakalvoille

 

Ainesosat (INCI): vesi, magnesiumkloridi (31 %)

Arvostelut tuotteelle Cool-X magnesiumspray

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu