Migra-Cap migreeninhoitopäähine

Migra-Cap migreeninhoitopäähine

Varastossa

54,90
- +
Tuotetiedot

Migra-Cap Migreeninhoitopäähine


Migra-Capissa yhdistyvät kylmäterapia ja täydellinen pimeys, joista monet migreenipotilaat kokevat hyötyvänsä kohtauksen iskiessä. Migra-Capin on kehittänyt vaikeasta migreenistä kärsivä henkilö. Migraine Action Association UK - migreeniyhdistyksen jäsenistä kahdeksan kymmenestä koki saavansa Migra-Capin käytöstä merkittävää helpotusta migreenikohtauksien aikana kliinisissä tutkimuksissa. Migra-Cap on turvallinen vaihtoehto lääkehoidolle ja sitä voi käyttää myös lääkityksen yhteydessä. Päähineen sisällä olevat erityisen koostumuksen sisältävät kylmenevät geelipussit on asetettu päänsäryn kannalta kriittisiin kohtiin: otsaan, silmille, korvien yläpuolelle, takaraivoon ja niskan tyveen. Migra-Capissa on aukko, josta pitkät hiukset saadaan siististi ulos, mikä lisää käyttömukavuutta.


Tutustu tuotteeseen lisää lukemalla blogiteksti.


Migra-Capin käyttö 1. Laita Migra-Cap mielellään muovipussin sisällä jääkaappiin tai pakastimeen (max. -18 °C) kylmenemään. Huomaathan, että geelipussit saattavat jäätyä liian kylmässä!

 2. Kun päähineen sisällä olevat geelipussit ovat kylmentyneet riittävästi, aseta Migra-Cap päähäsi. Jos päähine on ollut pakastimessa, odota muutama minuutti ennen kuin asetat sen päähäsi.

 3. Käytön aikana on suositeltavaa pysyä makuuasennossa.

 4. Migra-Cap pysyy kylmänä n. 40 minuuttia, minkä jälkeen se laitetaan uudelleen kylmään.


Lisätiedot: • Materiaali: hengittävä ja joustava lycra

 • Väri: musta

 • Mukautuva koko

 • Päähineessä yhdeksän geelipussia

 • Ei sovellu vauvoille eikä pikkulapsille

 • Soveltuu myös muiden särkyjen ja urheiluvammojen hoitoon

 • Pakkaukseen ei sisälly muovipussia toisin kuin pakkausselosteessa kerrotaan

 • Maahantuoja: LabTex Oy


Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi säännöllinen lääkitys (esim. diabetekseen, sydänsairauteen tai verenkiertohäiriöön), keskustele Migra-Capin käytöstä lääkärisi kanssa.