The Doctor Recommends -urheilutukisukka

The Doctor Recommends -urheilutukisukka

The Doctor Recommends tarjoaa laadukkaita sukkia monenlaisiin tarpeisiin. Coolmax-urheilutukisukka on oikea valinta aktiiviselle ihmiselle.

Varastossa

19,00
- +
Tuotetiedot

Urheilutukisukka


Urheilutukisukat, toiselta nimeltään kompressiosukat, sopivat aktiiviselle urheilijalle. Ne lisäävät verenkiertoa ja nopeuttavat myös suorituksesta palautumista. The Doctor Recommends -urheilutukisukat on valmistettu Coolmax-materiaalista, joka pitää jalat viileän tuntuisina. Coolmax siirtää kosteutta pois iholta ja tekee liikkumisesta hieman mukavampaa.


Miten tukisukkia kannattaa hoitaa?


Tukisukat eroavat tavallista sukista, joten niiden hoitamiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Käytetyt tukisukat kannattaa pestä päivittäin. Tukisukkien käyttäminen toistuvasti pesemättöminä saattaa vaikuttaa kompressioon tai tehdä kankaan alttiimmaksi rikkoutumiselle. Pesupussin käyttäminen on suositeltavaa. Tukisukkia ei saa kuivata kuivausrummussa. Älä altista tukisukkia auringonpaisteelle tai kuumuudelle. Kun puet tukisukat jalkaan, tee se hellävaroen. Riisuminen kannattaa tehdä rullaamalla sukat alas varresta varpaisiin.


Lisätiedot:  • Paine 18-22 mmHg

  • Materiaali: 67 % polyamidi, 30 % Coolmax, 3 % spandex

  • Pesu/hoito-ohje: pesu 60 asteessa, ei rumpukuivausta, huuhteluainetta tai valkaisua


Kokotaulukko:


Koko     Nilkanympärys    Pohkeenympärys


37-39    19-22 cm            29-37 cm


40-42    20-24 cm            33-40 cm


43-45    22-26 cm            36-42 cm