Beurer SL70 BT Kuorsausstopperi

Beurer SL70 BT Kuorsausstopperi

Beurerin SL 70 -kuorsauksen estäjä on kehitetty lisäämään unen virkistävyyttä. Laite vähentää kuorsausta ääni- ja tärinäimpulssien avulla.

Varastossa

169,00
- +
Tuotetiedot

Beurer SL70 Kuorsausstopperi


Virkistävä yö, jonka aikana on nukuttu riittävästi, on äärimmäisen tärkeää fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnillemme. Unen aikana työstämme muun muassa uusia kokemuksia sekä vahvistamme henkistä ja fyysistä suorituskykyämme. Beurerin SL 70 -kuorsauksen estäjä on kehitetty lisäämään unen virkistävyyttä. Laite vähentää kuorsausta ja parantaa siten unenlaatua sekä hyvinvointia. Yksityiskohtainen kuorsauksen analyysi Beurer SleepQuiet -sovelluksen avulla*.


Miten kuorsauksen estäjä toimii?


Kuorsauksen estäjä kiinnitetään vasempaan tai oikeaan korvaan. Käytössä ollessaan laite etsii kuorsauksen aiheuttamia ääniä. Kuorsaus synnyttää lisäksi kallon luita pitkin siirtyviä värähtelyjä, jotka kuorsauksen estäjä tunnistaa. Kun laite havaitsee ääntä ja värähtelyä, se alkaa lähettää korvaan impulsseja. Nämä impulssit koostuvat äänestä tai äänestä ja värinästä. Impulssien voimakkuus kasvaa alhaiselta tasolta yhä suuremmaksi, kunnes toivottu tulos on saavutettu. Impulssien seurauksena kaulan lihakset vakautuvat ja hengitystiet avautuvat. Hengitys rauhoittuu, ja kuorsausäänet vähenevät. Myös nukkumisasento saattaa muuttua. Kuorsaus vähenee ajan myötä pysyvästi kurkun lihasten harjoittamisen ansiosta. Uusi käyttäjä tottuu laitteeseen yleensä yhden viikon aikana.


SleepQuiet-applikaatiolla älykännykässä on  mahdollista hyödyntää lisäominaisuuksia kuten äänen säätöä,  tallennusta, tilastointia, kalenteria ja asetuksia. Näitä voi käyttää ainoastaan beurer SleepQuiet -sovelluksella.


Voit tarkistaa applikaation yhteensopivuuden mobiililaitteeseesi osoitteesta: https://www.beurer.com/web/en/service/compatibility/compatibility.php


Tekniset tiedot: • Innovatiivinen kuorsauksen tunnistaminen

 • Estää kuorsausta ääni- ja tärinäimpulssien avulla (voimakkuus säädettävissä)

 • Impulssien voimakkuus kasvaa alhaiselta tasolta yhä suuremmaksi, kunnes toivottu tulos on saavutettu. Impulssien seurauksena kaulan lihakset vakautuvat ja hengitystiet avautuvat.

 • Hengitys rauhoittuu, ja kuorsausäänet vähenevät. Myös nukkumisasento saattaa muuttua

 • Helppo asettaa korvan taakse, lähes huomaamaton

 • Sopii sekä runsaasti että vähemmän kuorsaaville

 • Kuorsaamisen seuraaminen ja analysointi Beurer Sleep Quiet –sovelluksen avulla

 • Beurer SleepQuiet –sovellus ladattavissa iPhone ja Android -kaupoissa

 • Mukana kolme erikokoista korvatulppaa ja latausjohto (micro USB)

 • Mitat 50 x 10 x 60 mm, paino n.13,3g

 • Takuu 3 vuotta


*Voit tarkistaa yhteensopivuuden mobiililaitteeseesi: https://www.beurer.com/web/en/service/compatibility/compatibility.php


Laitteen perustoimintoja voi käyttää ilman beurer SleepQuiet -sovellusta. Lisätoimintoja, kuten tallennusta, tilastointia, kalenteria ja asetuksia, voi käyttää ainoastaan beurer SleepQuiet -sovelluksella.