21.01.2020

Mikä ihmeen Intellisense?

BlogiVerenpaine

Omronin kehittyneimmät verenpainemittarit hyödyntävät mittaamisessa Intellisense-teknologiaa. Termi kuulostaa hienolta, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Mikä ihmeen Intellisense?

Omronin Intellisense-teknologia tekee mittaamisesta mukavampaa.

Intellisense - älykästä mittaamista

Omronin patentoima ja itse kehittämä Intellisense-teknologia tekee verenpaineen mittaamisesta mukavampaa ja tarkempaa. Omronin Intellisense-mittarit ovat myös meidän asiakkaidemme suosiossa ja luottavatpa niihin jopa useat terveydenhuollon ammattilaiset. Mutta mitä tarkoittaa Intellisense?

Ei ylimääräistä ilmaa

Intellisense-teknologialla varustetut Omron-verenpainemittarit eivät pumppaa mansettiin ylimääräistä ilmaa toisin kuin monet vanhanaikaiset mittarit. Intellisense-mittari lopettaa pumppaamisen heti, kun se on määritellyt verenpaineen. Verenpaineen mittaaminen ei välttämättä ole mukava kokemus, sillä mansetti kiristää ja puristaa. Intellisense-teknologia vähentää ikävää kiristävää tunnetta. Mittaaminen Intellisense-mittarilla on nopeaa ja astetta mukavampaa.

Sopii jokaiselle

Intellisense-teknologia mukautuu kunkin käyttäjän yksilöllisiin ominaisuuksiin. Mansetti täyttyy ja tyhjentyy optimaalisesti, joten mittari tarjoaa jokaiselle käyttäjälle tarkimman mahdollisen tuloksen – joka kerta! Seikat, kuten käden koko, verenpaineen taso tai mittausajankohta eivät vaikuta mittaustuloksen luotettavuuteen.


Tutustu valikoimaamme!

Diabeteskaupasta löydät parhaat Intellisense-mittarit...

1. Omron M2 Basic

Intellisense-teknologiasta ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Jos haluat perusmittarin vain omaan käyttöösi, on Omron M2 Basic hyvä valinta! 

2. Omron M2 Intellisense

Omron M2 Intellisense on myös hyvä vaihtoehto käyttäjälle, joka ei kaipaa mittariltaan monipuolisuutta, mutta haluaa nauttia hellävaraisemmasta mittauskokemuksesta.

3. Omron M3 Intellisense

M3 on kuin M2 päivitettynä hieman monipuolisemmaksi! Kahden käyttäjän tarpeisiin suunnitellussa mittarissa on riittävästi muistia ja vähän isompi mansetti.

4. Omron M3 Intellisense Comfort

M3 Intellisense -mittarista on saatavilla myös Comfort-versio esimuotoillulla mansetilla. Esimuotoiltu Intelli Wrap -mansetti on helppo pukea käsivarteen. Mansetti mittaa verenpaineen älykkäästi koko olkavarren ympäriltä ilman katvealueita.

5. Omron M6 AC Intellisense

Omron M6 AC Intellisensessa on lisävarusteena AC-verkkovirtalaite ja entistä enemmän muistia (2x100 muistipaikkaa). Tyylikäs mustaharmaa mittari hyödyntää niin ikään Intellisense-teknologiaa.

6. Omron M7 Intelli IT Afib

Omron M7 Intelli IT Afib on päivitetty versio perinteisestä M7-mittarista. Tässä upeassa uutuudessa on paljon hienoja ominaisuuksia: Intellisense-teknologian lisäksi mm. rytmihäiriön tunnistus ja kolmen peräkkäisen mittauksen toiminto.

7. Omron RS6

Myös ranneverenpainemittarin valitseva pääsee nauttimaan miellyttävästä Intellisense-teknologiasta. RS6 on tyylikäs joka ranteeseen sopiva mittari monipuolisilla ominaisuuksilla.


Lue lisää:

Blogi

Suomen Diabeteskauppa

Teksti: Varpu Askinen