23.04.2021

Pidetään äitien hyvinvoinnista huolta – tästä lahjavinkit äitienpäivään!

BlogiDiabetesTerveys ja hyvinvointiVerenpaine

Äitienpäivä 9.5. lähestyy ja täältä voit lukea Diabeteskaupan monipuoliset lahjavinkit tulevaan juhlapäivään.

Pidetään äitien hyvinvoinnista huolta – tästä lahjavinkit äitienpäivään!

Hemmottele äitiä Abenan ihonhoitopaketilla

Abena tuoteperheestä löydät monipuolisesti laadukkaat ihonhoitotuotteet äidille. Olemme koonneet ihanan viiden tuotteen paketin, jolla voi hoitaa ja suojata ihoa kokonaisvaltaisesti. Ihonhoitotuotteiden lisäksi pakettiin kuuluu myös 10kpl Ratian tyylikkäitä kasvomaskeja.

Herkälle iholle tarkoitettu Abena pesuneste on mieto, mutta tehokkaasti puhdistava tuote. Käsille, iholle ja hiuksille soveltuva pesuneste sisältää ihoa kosteuttavaa ja suojaava glyseriiniä. Pesunestettä on helppo annostella kätevästä 500 ml pumppupullosta.  

Suihkun jälkeen on tärkeää pitää huolta ihon kosteudesta ja suojauksesta. Normaalille ja kuivumiseen taipuvaiselle iholle tarkoitettu Abena Skincare Lotion on hajustamaton kosteuttava emulsiovoide vartalolle ja käsille, jota on saatavilla helposti 500 ml pumppupullosta. Käsilaukkuun kannattaa kuitenkin sujauttaa mukaan otettava Abena Hand Cream 100 ml tuubipakkaus. Voiteet imeytyvät nopeasti ihoon eikä jätä sitä rasvaisen tuntuiseksi. Voit siis jatkaa päivän askareita huolettomasti myös ihon hoidon jälkeen.  

Huulien herkästä ihosta pidät huolen Abena Lip Balm huulivoiteella, joka hoitaa ja suojaa myös kylmissä olosuhteissa. Jalkojen ihon hoitoon tarkoitettu Abena Derma Helse -jalkavoide hoitaa tehokkaasti jalkojen kuivaa ihoa ja kovettumia. Voide on hajustamaton ja sopii päivittäin käytettäväksi.

Abenan tuotepaketti on varma lahjavalinta äidille. Lisäksi myös 10kpl Ratian kertakäyttöisiä suu-nenäsuojaimia. Tutustu ja tilaa tuotepaketti täältä.

 

Tyylikäs huivi niin arkeen kuin juhlaan

Tyylikkyyden lisäksi Back on Trackin kauniin valkoinen huivi pitää kaulan lämpimänä. Welltex -kankaan ja rayonin sekoitteesta valmistettu huivi on materiaalina kevyttä ja pehmeää. Viileinä kevät iltoina miellyttävän lämpimän ja muodikkaan huivin voi asettaa myös hartioille, vaikka hihattoman mekon kaveriksi.  

 

 

 

 

Laadukkailla LabTex Care Nordic -tyynyillä miellyttävämpi uni

Valitse kahdesta yksilöllisesti säädettävästä tyynyvaihtoehdosta äidille lahja, joka mahdollistaa rentouttavat unet. LabTex Care Nordic -vesityynyn ja -tattarityynyn voi mukauttaa helposti itselle sopivaksi säätelemällä veden tai tattarin määrää.

Anatomisesti mukautuva LabTex Care Nordic -vesityyny on oiva valinta erityisesti niska-hartiaseudun vaivoista kärsiville henkilöille. Löydät juuri sinulle sopivan tyynyn korkeuden täyttämällä vesityynyn kääntöpuolella olevan vesitaskun hanavedellä ja kokeilemalla tyynyä. Vesityyny tarjoaa optimaalisen tuen ja miellyttävän nen.

LabTex Care Nordic -tattarityyny on 100 % luonnollinen tattariakanoilla täytetty tyyny, joka tukee niskan ja selkärangan luonnollista asentoa. Tattarin etuja ovat mm. helppohoitoisuus, matala kosteustaso ja hyvä ilmankierto. Lämpöä johtamattomana tattari ei hiosta ja on näin ollen ihanteellinen tyynyjen täytteenä tarjoten viileyttä kesällä ja lämpöä talvella.

 

 

 

Helppoa kivunlievitystä – myös fysioterapeuttien suosittelema hoitomuoto

Kotikäyttöön tarkoitettu Omron HeatTens on edistyksellinen kivunlievittäjä, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän rauhoittavaa lämpöä ja TENS-teknologiaa lievittämään kipua. Fysioterapeutit ovat käyttäneet HEAT- ja TENS- hoitomuotojen yhdistelmiä jo vuosikymmenien ajan. Nyt voit kätevästi hoitaa mm. lihas- ja nivelkipuja, vaikka kotisohvalla. Lisätietoa tuotteesta myös Omronin sivuilta.

 

 

 

 

 

 

Verenpaineen ja kehonkoostumuksen seurantaa vaivattomasti!

Microlifen BP B6 Connect -verenpainemittarilla ja Microlife WA200BT -vaa’alla saat luotettavat mittaustulokset ja ne toimivat samalla sovelluksella, jolloin mittaustulosten seuranta on helppoa ja kätevää.

Microlife BP B6 Connect -verenpainemittarin muistiin voit taltioida äidin mittausten lisäksi myös omat mittaustuloksesi, sillä laitteen laajaan muistiin mahtuu kahden henkilön tulokset luotettavasti. Mittari tunnistaa myös eteisvärinän ja havaitsee epäsäännöllisen sykkeen.

Oiva kaveri verenpainemittarille on koko perheelle tarkoitettu Microlife WS200BT -vaaka, jolla voit mitata painon lisäksi myös kehosi rasva-, neste- ja lihasprosentin sekä luumassan ja perusainevaihdunnan. Monipuolisempaa mittaamista varten lataat vain älylaitteeseesi Microlife Connected Health+ -applikaation ja seuraat kehosi koostumusta kätevästi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähteet:

https://www.abena.fi/tuotteet/ihonhoito

https://backontrack.fi/products/huivi

https://www.labtex.fi/tuote/vesityyny-labtex-care-nordic

https://www.labtex.fi/tuote/tattarityyny-labtex-care-nordic

https://www.omron-healthcare.fi/fi/kivunlievityslaitteet/HeatTens.html#start=1

 

Teksti: Sanna Kohonen