Asiakaspalvelu 9-17

045 654 8000

Abena ihonhoitopaketti

Abena ihonhoitopaketti

Hinta 19,90€ 16,05€ / kpl

Saatavuus:
Tilattavissa (Toimitusaika: 3 arkipäivää)


Abenan ihonhoitopaketti päivittäiseen käyttöön!

Abena tuoteperheestä löydät monipuolisesti laadukkaat ihonhoitotuotteet päivittäiseen käyttöön. Olemme koonneet ihanan viiden tuotteen paketin, jolla voi hoitaa ja suojata ihoa kokonaisvaltaisesti. Ihonhoitotuotteiden lisäksi pakettiin kuuluu myös 10kpl Ratian tyylikkäitä kasvomaskeja.

Herkälle iholle tarkoitettu Abena pesuneste on mieto, mutta tehokkaasti puhdistava tuote. Käsille, iholle ja hiuksille soveltuva pesuneste sisältää ihoa kosteuttavaa ja suojaava glyseriiniä. Pesunestettä on helppo annostella kätevästä 500 ml pumppupullosta.

Suihkun jälkeen on tärkeää pitää huolta ihon kosteudesta ja suojauksesta. Normaalille ja kuivumiseen taipuvaiselle iholle tarkoitettu Abena Skincare Lotion on hajustamaton kosteuttava emulsiovoide vartalolle ja käsille, jota on saatavilla helposti 500 ml pumppupullosta. Käsilaukkuun kannattaa kuitenkin sujauttaa mukaan otettava Abena Hand Cream 100 ml tuubipakkaus. Voiteet imeytyvät nopeasti ihoon eikä jätä sitä rasvaisen tuntuiseksi. Voit siis jatkaa päivän askareita huolettomasti myös ihon hoidon jälkeen.

Huulien herkästä ihosta pidät huolen Abena Lip Balm huulivoiteella, joka hoitaa ja suojaa myös kylmissä olosuhteissa. Jalkojen ihon hoitoon tarkoitettu Abena Derma Helse -jalkavoide hoitaa tehokkaasti jalkojen kuivaa ihoa ja kovettumia. Voide on hajustamaton ja sopii päivittäin käytettäväksi.

Abenan tuotepaketti on varma lahjavalinta äidille. Lisäksi myös 10kpl Ratian kertakäyttöisiä suu-nenäsuojaimia. Tutustu ja tilaa tuotepaketti täältä.

Arvostelut tuotteelle Abena ihonhoitopaketti

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu