Lempi Diabetesvalmennus

Lempi Diabetesvalmennus

Lempi Diabetesvalmennus on kolmen kuukauden elintapahoitojakso tyypin 2 diabeteksen ennaltaehkäisemiseksi tai peruuttamiseksi.

PYYDÄ TARJOUS DIABETESVALMENNUKSESTA LEMPI PALVELUSTA!

Loppu varastosta

Tuotetiedot

Lempi Diabetesvalmennus


Lempi Diabetesvalmennus on kolmen kuukauden elintapahoitojakso tyypin 2 diabeteksen ennaltaehkäisemiseksi tai peruuttamiseksi.


Diabetesvalmennuksenja elintapamuutoksien avulla verensokerisi alenee, mikä vähentää lääkehoidon tarvetta tai poistaa sen kokonaan. Valmennuksen seurauksena luot pysyviä uusia elintapoja, pudotat painoa, pienennät vyötärönympärystä ja parannat hapenottokykyäsi. Terveydentilan parantuminen, lisäsairauksien ennaltaehkäisy sekä energisempi olo ja kevyempi olemus edistävät elämänlaatua ja pidentävät elinikää.


Diabetesvalmennus sopii tyypin 2 diabeetikoille ja riskiryhmässä oleville.


Tuotetiedot:


Diabetesvalmennuksessa diabeteksen hoito on kokonaisvaltaista ja sinua autetaan tekemään pysyvän muutos. Onnistunut tyypin 2 diabeteksen hoito vaatii uudenlaista lähestymistapaa, mikä huomioi ennen kaikkea päivittäisen ravitsemuksesi, arkiaktiivisuuden, unen ja voimavarat.  • Yksilölliset valinnat ja valmennuspolku luodaan perustuen sinun lähtökohtiisi ja tavoitteisiisi, jotka selvitetään esitietokyselyn, laboratoriomittauksien ja lääkärin haastattelun avulla.

  • Valmennuskeskeiseen hoitojaksoosi osallistuu lääkäri, sairaanhoitaja sekä liikunta- ja ravintovalmentajat.

  • Toteutuksen ja seurannan keskiössä on mobiilisovellus ja etäyhteys, mitä käytetään vuorovaikutukseen sinun ja tiimisi välillä.

  • Tapaamisten lisäksi pääset osaksi motivoivaa vertaistukiryhmää
     


Diabetesvalmennukseen voit osallistua osoitteessa: www.lempi.io