CareSens N Premier verensokerimittari

CareSens N Premier verensokerimittari

Varastossa

39,90
- +
Tuotetiedot

CareSens N Premier verensokerimittari + aloituspakkaus


CareSens Premier on ensiluokkainen verensokerimittari, jonka huippuominaisuuksiin kuuluu muun muassa Bluetooth-tiedonsiirto. ISO-standardit täyttävä CareSens N Premier sisältää kaiken tarvittavan – ja vähän enemmänkin. Näytemäärä on pieni ja mittaustulos on valmis sekunneissa. Suuri valaistu LCD-näyttö lisää käyttömukavuutta.


Tavallista enemmän lisäominaisuuksia


Mittarissa on kätevä liuskanpoistaja. Mittaaminen on hygieenistä, kun liuskaan ei tarvitse koskea mittauksen jälkeen. Voit merkitä, oletko ottanut näytteen ennen ateriaa, aterian jälkeen vai paastottuasi. Mittari laskee keskiarvotuloksia automaattisesti. Aterian jälkeinen hälytystoiminto, kolme aikahälytystä, vanhentuneen liuskan tunnistus ja hypoglykemiahälytys auttavat hoidon optimoinnissa. Muistipaikkoja tästä huippumittarista löytyy jopa tuhannelle tulokselle.


Yhteensopivat älypuhelimet: 


Langaton tiedonsiirto mittarista vaatii Bluetooth Smart -yhteensopivan Android- tai iPhone-älypuhelimen, joissa on Google Play - tai App Store -sovelluskauppa. Tiedonsiirto ei toimi iPadilla, Lumialla, Nokia-peruspuhelimissa tai vanhemmissa laitteissa. Varmista yhteensopivuus etukäteen. USB-portin kautta mittari voidaan liittää tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Suomen- ja ruotsinkielinen SmartLog-ohjelmalla mittaustuloksia on mahdollista analysoida.


Tarvitsetko mittaliuskoja ja lansetteja?                                                                                                           


CareSens N Premier -verensokerimittariin sopivat CareSens N -mittaliuskat. Aloituspakkauksessa tulevaan pistolaitteeseen sopivat Vitrex Soft -lansetit ja Klinion-lansetit.


Tekniset tiedot:  • Aloituspakkauksen sisältö: mittari, pistolaite, 10 lansettia, 10 testiliuskaa, säilytyskotelo, paristot, käyttöohje ja seurantavihko.

  • Näytemäärä 0,5 µL

  • Mittausalue 1,1-33,3 mmol/l

  • Muut sokerit (esim. maltoosi, ksyloosi) eivät häiritse mittauksia

  • Testiliuskojen säilyvyys jopa 24kk (purkin avaamisen jälkeen)

  • Täyttää ISO 15197:2013 -standardin

  • Virtalähde: Kaksi 3,0 V kertakäyttöistä
    litiumparistoa (CR2032)

  • 5 vuoden takuu


Lisätiedot maahantuojan sivuilta: http://medcase.fi/caresens/bluetoothsmart