Asiakaspalvelu 9-17

045 654 8000

WellO2 hengitysharjoituslaite

WellO2 hengitysharjoituslaite

Hinta 228,00€ 183,87€ / kpl

Saatavuus:
Varastossa


WellO2-hengitysharjoituslaite

WellO2-hengitysharjoituslaite on suomalainen hittituote, joka on saanut kiittäviä arvioita monenlaisilta käyttäjiltä. WellO2:sta hyötyvät etenkin hengitysongelmista kärsivät, huonosta ilmanlaadusta oireita saavat, ikääntyneet sekä laulajat ja äänityöläiset. WellO2-laitetta käyttävien joukossa on myös huippu-urheilijoita, jotka haluavat tehostaa harjoitteluaan!

Toimintaperiaate

WellO2 on keuhkoja vahvistava hengitysharjoituslaite, jossa yhdistyvät vastapainehengitys ulos ja sisään hengitettäessä sekä lämpimän höyryn hengittäminen. Laite vahvistaa hengityselimistöä, lisää ilmanvirtausta ja tehostaa verenkiertoa. Syvään hengittämisen on tutkittu vähentävän stressiä ja parantavan hyvinvointia. WellO2-laitteen käyttäminen perustuu hengitysharjoituksiin. Käyttäjä puhaltaa laitteeseen ja sen jälkeen vetää ilmaa takaisin keuhkoihin laitteesta. Laite vastustaa hengitystä ja voimistaa näin hengityselimiä – tätä kutsutaan vastapainehengitykseksi. Samalla laite tuottaa lämmintä höyryä, joka avaa ja kosteuttaa ilmateitä. WellO2 tekee yhteistyötä Hengitysliiton kanssa!

Hyötyjä on paljon

WellO2-laitteesta voi hyötyä monella tavalla. Hengityselimistön vahvistuminen lisää suorituskykyä ja helpottaa arjessa selviytymistä. Höyry lämmittää ja kosteuttaa ilmateitä miellyttävällä tavalla. Ilmateiden avautuessa lima irtoaa ja tukkoisuus on poissa! Ilmateiden avautuminen tekee myös äänenmuodostuksesta helpompaa. Hengitysharjoittelu aktivoi vartalon lihaksia ja ylläpitää niiden kuntoa.

Auttaa moniin vaivoihin

Hengittäminen voi heikentyä ajoittain tai pysyvämmin monista eri syistä. WellO2-laitteesta voi olla apua monenlaisiin vaivoihin…

 1. Kausiflunssa (jokaisella keskimäärin 1-3 kertaa vuodessa)
 2. Astma ja keuhkoahtaumatauti (eri maissa 5-10 %:lla väestöstä)
 3. Tupakointi (10 % maailman väestöstä tupakoi)
 4. Liikkumattomuus tai huono ergonomia (johtavat pinnalliseen hengittämiseen)
 5. Ikääntymisen mukanaan tuoma hengityksen heikkeneminen
 6. Huono ulko- tai sisäilma (esim. sisäilman epäpuhtaudet, siitepöly, katupöly)
 7. Kuntoilun ja urheilun tehostaminen

WellO2-laitetta suositellaan käytettävän säännöllisesti, jotta siitä on todella hyötyä. Ensimmäisen kuukauden aikana laitetta kannattaa käyttää 1-3 kertaa vuorokaudessa. Hengitysterveyden ylläpitoon riittää harjoittelu 2-3 kertaa viikossa. Laitetta voi käyttää useamminkin, aina tarpeen mukaan.

Rajoitukset

WellO2 sopii monille, mutta ei kaikille. Älä käytä laitetta, jos sinulla on ilmarinta, tärykalvon sairaus tai vaurio tai tuore leikkaus (silmä-, vatsa- tai rintaontelo). Neuvottele lääkärisi kanssa, jos sinulla on astman pahenemisvaihe, akuutti kuumeinen hengitystieinfektio, selvittämätön hengityssairaus, taipumus nenäverenvuotoon, vakava sydänsairaus, tuore infarkti tai keuhkoveritulppa, valtimon pullistuma, hyvin korkea verenpaine tai epilepsia. Myös raskauden loppuvaiheessa on hyvä konsultoida lääkäriä ennen WellO2-laitteen käyttämistä. Perusterveet lapset voivat käyttää laitetta aikuisen opastuksella.

Lisätiedot:

 • Säädeltävä hengitysvastus
 • Kolme vaihtoehtoa höyryn lämpötilalle: n. 44, 55 ja 65 °C
 • Käyttöjännite 230 VAC, 50 Hz
 • Teho 1 000 W
 • Mukana tulee suukappale ja nenämaski
 • Materiaali: Tritan-muovi (bisfenoli-vapaa), nenämaski valmistettu silikonista
 • Vaihdettavat osat ja puhdistustoiminto
 • Hygieeninen: voi käyttää useampi henkilö
 • Mitat (k x l x s) 240 mm x 240 mm x 150 mm, sis. jalustan
 • Paino 1 055 g, sis. jalustan
 • Takuu: 2 vuotta*
 • Valmistaja: Hapella Oy, Suomi
 • Tuotteet valmistettu Euroopassa

*ks. tarkemmat tiedot tuoteselosteesta.

Lisätietoja, käyttäjäkokemuksia ja käyttöopastusta löydät WellO2-sivustolta!

Arvostelut tuotteelle WellO2 hengitysharjoituslaite

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu