Asiakaspalvelu 9-17

045 654 8000

Migra-Topi migreenimyssy

Migra-Topi migreenimyssy

Hinta 39,90€ 32,18€ / kpl

Saatavuus:
Varastossa


Migra-Topi migreenimyssy

Migra-Topi on migreenikipua ja päänsärkyä helpottava päähän ja kasvoille puettava myssy-naamio

LabTex Care Nordicin Migra-Topissa yhdistyvät kevyt kompressio, pimeys ja kohdennettu kylmyys, jotka ovat tutkitusti tehokkaita lääkkeettömiä keinoja migreenikivun ja päänsärkyjen lievittämisessä. Kylmä supistaa verisuonia ja vaimentaa kipusignaaleja. Migra-Topia voidaan käyttää tarvittaessa myös lämpöhoitona. Lämpö rentouttaa jännittyneitä lihaksia.

 

Migra-Topin ominaisuudet

Migra-Topi on joustavan pehmeä ja käytössä miellyttävä, 1 cm paksuinen myssy-naamio. Lykrakankaisen Migra-Topin yläosassa on aukko pitkiä hiuksia varten ja syvennysleikkaus nenälle. Migra-Topi puetaan päähän ja kasvoille silmien päälle. Joustavana myssynä se mahtuu useimmille käyttäjille.

 

Migra-Topin käyttökohteita

Migra-Topi -kylmäterapiaa voidaan käyttää migreeniin, päänsärkyihin, lievittämään tulehdusta ja kuumetta, nenän sivuontelosärkyyn, stressiin, jännityksiin, turvonneisiin silmänalusiin, kuumiin aaltoihin, rentoutumiseen ja meditaation aikana, urheiluvammoihin, krapulaoireisiin sekä raskauden aikaiseen kivunlievitykseen lääkkeettömästi.

 

Käyttöohje

Migra-Topi asetetaan jääkaappiin kylmenemään omassa muovipakkauksessaan. Mikäli haluat kylmemmän vaikutuksen, aseta Migra-Topi pakastimeen. Ota Migra-Topi pois kylmäsäilytyksestä, kun sinulla on migreeni tai päänsärkyä. Odota muutama minuutti ennen Migra-Topin asettamista päähäsi tai vähän pidempään, mikäli se on ollut pakkasessa. Käytön aikana on suositeltavaa istua tai levätä makuuasennossa rauhallisessa paikassa.

Lämpöhoito Migra-Topilla: Poista Migra-Topi muovipakkauksesta ja varmista, että se on huoneenlämpöinen. Lämmitä Migra-Topia mikroaaltouunissa normaaliteholla (600W) ensin 20 sekunnin ajan ja tarkista onko se tarpeeksi lämmin. Voit tarvittaessa jatkaa lämmittämistä 10 sekuntia kerrallaan, kunnes Migra-Topi on saavuttanut halutun lämpötilan.

 

Huomioitavaa

Mikäli sinulla on käytössä säännöllinen lääkitys (esim. diabetes, sydän, verenkierto tms.) suosittelemme varmistamaan hoitavalta lääkäriltä kylmä-/lämpöterapian soveltuvuuden lääkityksen kanssa.

Migra-Topi ei sovellu vauvoille eikä pikkulapsille. Migra-Topin käytössä tulee noudattaa suurta varovaisuutta henkilöillä, jotka eivät ole kykeneviä huolehtimaan itsestään.

Oireiden pitkittyessä tai jos kyseessä on äkillisesti alkanut uusi oire, on suositeltavaa kääntyä lääkärin puoleen.

 

Materiaali: kangas 100 % lykraa, geelitäyte

Hoito-ohje: Puhdista Migra-Topi pyyhkimällä kostealla liinalla ja anna kuivua. Älä upota veteen tai pese pesukoneessa.

Arvostelut tuotteelle Migra-Topi migreenimyssy

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu