Asiakaspalvelu 9-17

045 654 8000

Posiform kuorsausta ehkäisevä tyyny

Posiform kuorsausta ehkäisevä tyyny

Hinta 89,00€ 71,77€ / kpl

Saatavuus:
Varastossa


Posiform® anti-snoring-tyyny

Posiform on kuorsausta ehkäisevä ergonominen tyyny, joka tukee kylkiasennossa nukkumista. Asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsauksesta kärsiville. Tutkimusten mukaan yli 60 % kuorsaajista on selällään kuorsaajia. Posiform-tyynyssä on erityinen keskiharjanne, jonka ansiosta nukkuja pysyy koko yön kylkiasennossa. Tyynyn erityinen muotoilu tukee pään anatomisesti oikeaa asentoa rentouttaen alaleuan, jolloin ylähengitystiet pysyvät avoimena yön aikana. Kliinisissä tutkimuksissa Posiform-tyynyn todettiin vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsausta ja uniapneaoireita. Posiform tyynyn periaatteena on, että nukkuja oppii kylkiasennossa nukkumisen tyynyn avulla, jolloin keskiharjanteen merkitys vähitellen vähenee.

Kuorsaamisen ongelmat

Suuri enemmistö kuorsaajista on ns. asentokuorsaajia, joilla oireet pahenevat selällään nukkuessa. Tämä johtuu siitä, että yön aikana nielun pehmytkudos veltostuu ja tukkii ylähengitystiet. Lisäksi kieli valuu nieluun estäen osaltaan hapen vapaan kulun ilmateissä. Rasvainen ruoka, päihteet ja ylipaino pahentavat kuorsausta ja hoitamaton voimakas kuorsaaminen saattaa johtaa vakavampiin terveysongelmiin. Kuorsaus voi myös pahentua ja johtaa uniapneaan eli ylähengitysteiden ahtautumisesta johtuviin unenaikaisiin katkoksiin. Tällaiset hengityskatkokset saattavat kestää pahimmillaan jopa puoli minuuttia kerrallaan. Uniapnealla on todettu olevan yhteyksiä useisiin sairauksiin, kuten sydän- ja verisuonitauteihin.

Lisätiedot:

 • Materiaali:
  • tyyny: luonnonmukainen viskoelastinen Memory-vaahto (ei sisällä GMO:ta)
  • tyynynpäällinen: 100 % puuvillaa (hylkii hikeä)
  • tyynyliina: 100 % ekologinen bambu
 • Mitat: 55x30 cm
 • Öko-Tex Standard 100 -sertifioitu*
 • Valmistettu Sveitsissä
 • Tyynyn mukana tulee tyynyliina

*Öko-Tex-sertifioitu tekstiili on tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa. Sertifikaatti takaa sen, että tuotteen pH-taso on ihoystävällinen, tuote on haitta-aineeton ja siinä käytetyt väriaineet myrkyttömiä.

Arvostelut tuotteelle Posiform kuorsausta ehkäisevä tyyny

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu