Dexal kylmä-lämpöpakkaus, päällystetty 27x13 cm

Dexal kylmä-lämpöpakkaus, päällystetty 27x13 cm

Näppärä päällystetty pakkaus sekä kylmä- että lämpöhoitoon.

Varastossa

8,90
- +
Tuotetiedot

Dexal kylmä-lämpöpakkaus, päällystetty


Dexalin päällystetty kylmä-lämpöpakkaus on pitkäikäinen tuote, jota voidaan käyttää joko kylmä- tai lämpöhoitoon. 2in1-ratkaisu. Tuote tehoaa akuutteihin ja pitkäaikaisempiinkin vammoihin.


Mitä on kylmähoito?


Kylmä- ja lämpöhoito tarjoaa luonnollisen ja tehokkaan keinon hoitaa kiputiloja ja vammoja. Kylmähoitoa käytetään apuna tulehdukseen, turvotukseen ja kipuun, joiden syynä on akuutisti syntynyt vamma. Paikallisesti käytettynä kylmä lievittää kipua ja kuumotusta pehmytkudosvammoissa. Kylmä myös vähentää turvotuksen ja verenpurkaumien muodostumista. Kylmyys supistaa verisuonia ja puuduttaa tuntohermoja, mikä lievittää kipua. Kylmähoitoa annetaan enintään 15-20 minuuttia kerrallaan, minkä jälkeen pidetään 40-45 minuutin tauko.


Mitä on lämpöhoito?


Lämpöhoitoa käytetään sellaisten kipujen lievittämiseen, joihin ei liity tulehdusta: näitä ovat esimerkiksi lihaskrampit, lihasjännitys, iskias ja noidannuoli. Lämmintä voidaan käyttää myös tilanteissa, joissa kehoa valmistellaan liikuntasuoritukseen. Lämpö parantaa verenkieroa ja aineenvaihduntaa sekä vähentää ja hoitaa lihasjännitystä. Lämpö rauhoittaa ja rentouttaa.


Käyttö:  • Kylmähoito: varten tuote voidaan jäähdyttää ja säilyttää pakastimessa, josta pakkaus voidaan ottaa tarvittaessa käyttöön. Pakastaminen kestää noin tunnin.

  • Lämpöhoito, lämmittäminen mikrossa: pakkausta kuumennetaan mikrossa täydellä teholla n. 30 sekuntia. Jos pakkaus ei ole tarpeeksi kuuma, kuumentamista jatketaan 15 sekunnin jaksoissa.

  • Lämpöhoito, lämmittäminen vesihauteessa: pakkaus upotetaan kiehautettuun veteen 4-10 minuutiksi. Tarkista 4 minuutin jälkeen minuutin välein, onko pakkaus riittävän kuuma. HUOM! Älä ylikuumenna. Pakkaus suositellaan käärimään pyyhkeeseen käytön ajaksi. 


Lisätiedot:  • Uudelleen käytettävä pakkaus kylmä- ja lämpöhoitoon

  • Koko 27x13 cm

  • Päällystetty pehmeällä nylonilla

  • Käyttökohteita: kylmähoitona akuutteihin vaivoihin, esim. ruhjeet, turvotukset, verenpurkaumat, pehmytkudosvammat, reuma-, hammas- ja päänsäryt, urheiluvammat; lämpöhoitona lihasjännitystilat, alaselkäkivut, niska- ja hartiakivut

  • Valmistusaineet: glyseroli, CMC, vesi