Kipukoukku

Kipukoukku® on kestävästä koivuvanerista valmistettu kotimainen vuoropainelulaite, jonka teho perustuu lihasjännitysten laukeamiseen ja verenkierron vilkastumiseen sekä kuona-aineiden poistoon.

Varastossa

49,90
- +
Tuotetiedot

Kotimainen Kipukoukku


Kipukoukku® on kotimainen vuoropainelulaite, jonka teho perustuu lihasjännitysten laukeamiseen ja verenkierron vilkastumiseen sekä kuona-aineiden poistoon. Kipukoukulla pääsee itse käsiksi selän kipupisteisiin. Kipukoukku on kuin hieroja kotonasi!


Auttaa palautumisessa


Kipukoukku on erinomainen yläselän, hartioiden sekä niskan akupainantaan. Vain muutaman minuutin molemminpuolisella painelulla palautat hartioiden liikkuvuuden kovienkin treenien jälkeen. Kipukoukun käyttö säännöllisesti voi näkyä vähenevinä niska-hartiaseudun kipuina. 


Käytännöllinen


Kipukoukku kestää kovaakin käyttöä, sillä se on valmistettu koivuvanerista. Koukussa on taittuva nivel, joten se mahtuu pieneen tilaan ja kulkee näppärästi mukana.


Käyttöohjeet


Ota Kipukoukku molempiin käsiin ja painele rauhallisesti hartioita. Siirry rauhallisesti painellen selkärangan vierustaa, aina alaselkään asti. Keskity hengittämään syvään ja rauhallisesti (hengitys rytmissä ”yksi hengitys, yksi painallus”). Harjoittele säännöllisesti ja huomaat eron stressitasoissasi.


Päänsärystä eroon


Usein päänsärky johtuu jäykistä niska-hartiaseudun lihaksista. Istumatyö ja näyttöpäätteen ääressä oleminen ovat riskitekijöitä. Kipukoukulla lymfa- ja verenkierto vilkastuu ja veri pääsee paremmin virtaamaan aivoihin. Tuhannet käyttäjät ovat saaneet apua päänsärkyyn lisäämällä hartioiden pyörittelyn ja Kipukoukku-painelun päivittäisiin tapoihinsa.