The Doctor Recommends -tukisukka bambu

The Doctor Recommends -tukisukka bambu

Ympäristöystävällisestä bambusta valmistetut tukisukat lievällä kompressiolla sopivat erinomaisesti myös herkkäihoiselle.

Varastossa

17,50
- +
Tuotetiedot

Bambutukisukat


The Doctor Recommends -bambutukisukat ovat oikea valinta ympäristötietoiselle, mukavuutta arvostavalle henkilölle. Tukisukat vähentävät jalkojen turvotusta ja ehkäisevät suonikohjuja. Niitä voi käyttää mainiosti matkoilla ja arkena.


Bambu materiaalina


The Doctor Recommends -sukissa käytettävä bambuviskoosi on valmistettu täysin biohajoavasta ja uusiutuvasta materiaalista. Bambu kasvaa täysin luonnollisesti ja FSC-sertifioidusti ja kierrätyskin on huomioitu tuotantoprosessissa. Bambu kerätään käsin, mikä on hellävaraista ympäristölle. Tuotanto ei vaikuta haitallisesti uhanalaiseen pandaan. Kankaana bambuviskoosi on pehmeää, joten se sopii hyvin herkkäihoisille. Bambuviskoosi on ylellistä, pehmeää ja joustavaa eikä hiosta.


Miten tukisukkia kannattaa hoitaa?


Tukisukat eroavat tavallista sukista, joten niiden hoitamiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Käytetyt tukisukat kannattaa pestä päivittäin. Tukisukkien käyttäminen toistuvasti pesemättöminä saattaa vaikuttaa kompressioon tai tehdä kankaan alttiimmaksi rikkoutumiselle. Pesupussin käyttäminen on suositeltavaa. Tukisukkia ei saa kuivata kuivausrummussa. Älä altista tukisukkia auringonpaisteelle tai kuumuudelle. Kun puet tukisukat jalkaan, tee se hellävaroen. Riisuminen kannattaa tehdä rullaamalla sukat alas varresta varpaisiin.


Lisätiedot:  • Paine 16-18 mmHg

  • Materiaali: 50% bambu, 45% polyamidi, 5% spandex

  • Pesuohjeet: 40 astetta, ei rumpukuivausta/valkaisua


Koon mittaaminen: Mittaa nilkan kapein kohta ja pohkeen levein kohta. Mitat on hyvä ottaa aamulla, jolloin jalat eivät ole turvonneet.


Koko     Nilkanympärys    Pohkeenympärys


37-39    19-22 cm            29-37 cm


40-42    20-24 cm            33-40 cm


43-45    22-26 cm            36-42 cm


46-48    24-28 cm            41-47 cm