Classic TENS kivunlievittäjä

Classic TENS kivunlievittäjä

Kaksikanavainen TENS-laite luonnolliseen kivunlievitykseen. Ihanteellinen kroonisen ja akuutin kivun lievitykseen nivelissä ja lihaksissa.

Varastossa

59,90
- +
Tuotetiedot

Classic TENS - kivunlievittäjä


Helppokäyttöinen, kaksikanavainen TENS-laite luonnolliseen kivunlievitykseen. Ihanteellinen kroonisen ja akuutin kivun lievitykseen nivelissä ja lihaksissa. Kompakti ja kevyt laite on kätevä kuljettaa mukana. Perinteinen analoginen TENS, jossa on digitaaliasetukset. TENS-laite on tehokas ja turvallinen kivunlievityskeino, jota voidaan käyttää mm. seuraaviin tiloihin: nivelrikko, niska- ja selkäkipu, osteoporoosi-kipu, issias, revähdykset ja urheiluvammat, kuukautiskipu, migreeni, rannekanavaoireyhtymä, raajojen haamukipu, post-operatiivinen kipu jne..


TENS-laite toimii pakkauksen mukana tulevien hypoallergeenisten, itsestäänkiinnittyvien geelityynyjen eli elektrodien kautta, jotka kiinnitetään kipualueelle tai sen läheisyyteen. Pakkauksen sisältö: 1 laite, 4 kpl elektrodeja, 2 kpl elektrodikaapeleita, säilytyspussi, pikakäyttöohje  ja 9 V paristot. Classic TENS-laite täyttää kaikki EU:n terveydenhuollon laitteille asetetut laatuvaatimukset CE.


Tekniset tiedot: • kaksikanavainen TENS - voi hoitaa kahta kipualuetta samanaikaisesti

 • asymmertinen bifaasinen impulssi

 • taajuus säädettävissä 1-150Hz

 • impulssin pituus säädettävissä 50-250H

 • voimakkuus 0-80mA (500 ohmia)

 • suuri näyttö

 • taajuusalue: 1-200Hz

 • virtamuodot: jatkuva, burst ja modulaatio

 • vedettävä suojakansi

 • vahva, irrotettava kiinnitin

 • mitat: 63 x 85 x 23mm

 • paino: 100 g
   


Mitä on TENS?


TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) on ihon kautta tapahtuva sähköinen hermostimulaatio, joka pääsee syvemmälle kuin ihon kautta tapahtuva hieronta. Laite lähettää pienitaajuisia sykäyksiä, jotka aktivoivat kehon omia kipua lievittäviä mekanismeja. Sähköimpulssit saavat veren kiertämään, lihakset rentoutumaan ja väsymyksen kaikkoamaan. Menetelmää käytetään yleisesti myös sairaaloissa ja erityisesti urheilulääkäreiden vastaanotoilla. TENS-laite lähettää hoidettavaan kohteeseen kevyitä sykäyksiä, jotka vaikuttavat kahdella eri tavalla; tuntohermoja stimuloimalla tieto kivusta estyy kulkeutumasta aivoihin. Toisaalta, alhaisella teholla käytettynä TENS-laitteen aikaansaama lihasten supistuminen, jonka aivot tulkitsevat lihasharjoitteluksi. Tämän seurauksena elimistö alkaa tuottaa omia kivunlievityshormonejaan, endorfiineja.


TENS-hoidon kontraindikaatiot:


Sydämentahdistin, epilepsia, raskausaika (ennen 17. raskausviikkoa). Ei tule käyttää alle 8 -vuotiaalle lapselle, sydämen tai metallisen implantin päällä, kaulavaltimolla, kurkunpään tai nielulihasten alueella, niskan etu/sivuosissa, silmiin tai silmänympärysiholla, märällä iholla. Vältä elektronisten laitteiden, kuten mikroaaltouunin käyttöä hoidon aikana. Ei tule käyttää autolla ajettaessa.


Huomaathan, että hoitava lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen auttaa mielellään sinua löytämään parhaat hoitoalueet sekä asetukset terveydentilasi mukaisesti!