Omron E3 Intense kivunlievittäjä

Omron E3 Intense kivunlievittäjä

OMRON E3 Intense kivunlievittäjät helpottavat lihas- ja nivelkipuja ilman lääkkeitä. Kivunlievitys perustuu TENS-teknologiaan, joka vaikuttaa kolmella eri tavalla.
1. Estää aivoille lähteviä kipuviestejä
2. Vapauttaa elimistöön endorfiineja
3. Lisää verenkiertoa

Varastossa

86,90
- +
Tuotetiedot

OMRON E3 Intense kivunlievittäjä


OMRON E3 Intense kivunlievitys helpottaa lihas- ja nivelkipuja. Omron E3 Intense kivunlievitys perustuu TENS-teknologiaan. Hoito on ihon kautta tapahtuva hermostimulaatio, jossa pienitaajuiset sähköimpulssit aktivoivat kehon omia, kipua lievittäviä mekanismeja. TENS-teknologian lievittää kipua lääkkeettömästi ja ilman sivuvaikutuksia.


TENS-menetelmä vaikuttaa kolmella tavalla: 1. Estää aivoille lähteviä kipuviestejä

 2. Vapauttaa elimistöön endorfiineja

 3. Lisää verenkiertoa


Kivun lievitys


TENS hoidon tulee tuntua miellyttävältä. Jos hoito tuntuu epämiellyttävältä, vaihda elektrodien paikkaa, hoidon voimakkuutta tai hoito-ohjelmaa.


Ihmiset reagoivat eri tavalla hoitoon. Jotkut käyttäjät tuntevat helpotuksen jo ensimmäisestä kerrasta, joillakin kipu lieventyy useamman käyttökerran jälkeen. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan saa vastetta TENS-hoidosta. Hoito-ohjelmia, elektrodien paikkaa ja hoidon voimakkuusastetta vaihtelemalla löytää itselleen sopivan kivun lievityksen.


E3 Intense -laitteessa on kuusi valmista ohjelmaa eri hoitoalueille: • Olkapäille

 • Selälle

 • Nivelille

 • Käsivarsille

 • Jaloille

 • Jalkaterille.


E3 Intense -laitteessa on kolme eri käsittelytapaa: • Naputtelu

 • Vaivaus

 • Hieronta


Laitteen käyttö:


Elektrodit sijoitetaan iholle kipukohdan ympärille. Valitaan laitteesta sopiva hoito-ohjelma, jonka jälkeen hoito aloitetaan matalalla voimakkuudella ja nostetaan voimakkuusastetta vähitellen käyttäjälle sopivaksi. Hoitoaika on 15 minuuttia. Laite sammuu automaattisesti hoito-ajan jälkeen. Suositeltu hoitoaika on max 30 minuuttia (2 x 15 min.). Suositeltu hoito vuorokaudessa max 3 hoitokertaa (yhteensä 90 min.).


LongLife elektrodeja voi käyttää jopa 150 kertaa. Kun elektrodien geelimäinen liimapinta ei enää tartu riittävästi ihoon tai niihin on tarttunut likaa, voidaan ne pestä.


Kenelle laite soveltuu:


Tärkeät turvallisuutta koskevat varotoimet ja varoitukset löytyy ohjekirjasta (sivu 4-5), joka on ladattavissa tämän tuotesivun alussa. Osiosta löytyy tarkemmat tiedot siitä, kenelle laite soveltuu ja mitä asioita on mahdollisesti otettava huomiotava ennen laitteen käyttöä.


Pakkaus sisältää:


Pääyksikön, paristot, elektrodit (2 kpl), elektrodien pidikkeen, johdot, säilytyspussin, vyöklipsin ja käyttöohjeet.


Takuu 3 vuotta


 


Lisätietoa Omron E3 kivunlivettäjästä Omronin sivulta: https://www.omron-healthcare.com/fi/products/painmanagement