Omron E3 Intense kivunlievittäjä

Omron E3 Intense kivunlievittäjä

OMRON E3 Intense kivunlievittäjät helpottavat lihas- ja nivelkipuja ilman lääkkeitä. Kivunlievitys perustuu TENS-teknologiaan, joka vaikuttaa kolmella eri tavalla.

Loppu varastosta

86,90
- +
Tuotetiedot

OMRON E3 Intense -kivunlievittäjä


OMRON E3 Intensen tarjoama kivunlievitys helpottaa lihas- ja nivelkipuja. Kivunlievitys perustuu TENS-teknologiaan. Hoito on ihon kautta tapahtuva hermostimulaatio, jossa pienitaajuiset sähköimpulssit aktivoivat kehon omia, kipua lievittäviä mekanismeja. TENS-teknologia lievittää kipua lääkkeettömästi ja ilman sivuvaikutuksia.


TENS-menetelmä vaikuttaa kolmella tavalla:  1. Estää aivoille lähteviä kipuviestejä.

  2. Vapauttaa elimistöön endorfiineja.

  3. Lisää verenkiertoa.


Kivunlievitys


TENS-hoidon tulee tuntua miellyttävältä. Jos hoito tuntuu epämiellyttävältä, vaihda elektrodien paikkaa, hoidon voimakkuutta tai hoito-ohjelmaa. Ihmiset reagoivat eri tavalla hoitoon. Jotkut käyttäjät tuntevat helpotuksen jo ensimmäisestä kerrasta, joillakin kipu lieventyy useamman käyttökerran jälkeen. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan saa vastetta TENS-hoidosta. Hoito-ohjelmia, elektrodien paikkaa ja hoidon voimakkuusastetta vaihtelemalla voi löytää itselleen sopivan kivunlievityksen.


Laitteen käyttö:


Elektrodit sijoitetaan iholle kipukohdan ympärille ja laitteesta valitaan sopiva hoito-ohjelma. Sen jälkeen hoito aloitetaan matalalla voimakkuudella ja voimakkuusastetta nostetaan vähitellen käyttäjälle sopivaksi. Hoitoaika on 15 minuuttia. Laite sammuu automaattisesti hoitoajan jälkeen. Suositeltu hoitoaika on enintään 30 minuuttia (2x15 min.). Suositeltu hoito vuorokaudessa enintään 3 hoitokertaa (yhteensä 90 min.). LongLife-elektrodeja voi käyttää jopa 150 kertaa. Kun elektrodien geelimäinen liimapinta ei enää tartu riittävästi ihoon tai niihin on tarttunut likaa, voidaan ne pestä.


Kenelle laite soveltuu:


Tärkeät turvallisuutta koskevat varotoimet ja varoitukset löytyvät ohjekirjasta (sivu 4-5), joka on ladattavissa tältä tuotesivulta. Osiosta löytyvät tarkemmat tiedot siitä, kenelle laite soveltuu ja mitä asioita on mahdollisesti otettava huomioon ennen laitteen käyttöä.


Lisätiedot:  • 6 valmista ohjelmaa kehon eri hoitoalueille

  • 3 eri käsittelytapaa (naputtelu, vaivaus, hieronta)

  • Pakkauksen sisältö: laite, paristot, elektrodit (2 kpl), elektrodien pidike, johdot, säilytyspussi, vyöklipsi ja käyttöopas.

  • Takuu 3 vuotta


Lisätietoa Omron E3 kivunlivettäjästä Omronin sivulta: https://www.omron-healthcare.com/fi/products/painmanagement