Omron E3 Intense kivunlievittäjä

Omron E3 Intense kivunlievittäjä

OMRON E3 Intense kivunlievittäjät helpottavat lihas- ja nivelkipuja ilman lääkkeitä. Kivunlievitys perustuu TENS-teknologiaan, joka vaikuttaa kolmella eri tavalla.
1. Estää aivoille lähteviä kipuviestejä
2. Vapauttaa elimistöön endorfiineja
3. Lisää verenkiertoa

Varastossa

85,0089,90 €
- +
Tuotetiedot

OMRON E3 Intense kivunlievittäjä


OMRON E3 Intense kivunlievitys helpottaa lihas- ja nivelkipuja. Omron E3 Intense kivunlievitys perustuu TENS-teknologiaan. Hoito on ihon kautta tapahtuva hermostimulaatio, jossa pienitaajuiset sähköimpulssit aktivoivat kehon omia, kipua lievittäviä mekanismeja. TENS-teknologian lievittää kipua lääkkeettömästi ja ilman sivuvaikutuksia.


TENS-menetelmä vaikuttaa kolmella tavalla: 1. Estää aivoille lähteviä kipuviestejä

 2. Vapauttaa elimistöön endorfiineja

 3. Lisää verenkiertoa


Kivun lievitys


TENS hoidon tulee tuntua miellyttävältä. Jos hoito tuntuu epämiellyttävältä, vaihda elektrodien paikkaa, hoidon voimakkuutta tai hoito-ohjelmaa.


Ihmiset reagoivat eri tavalla hoitoon. Jotkut käyttäjät tuntevat helpotuksen jo ensimmäisestä kerrasta, joillakin kipu lieventyy useamman käyttökerran jälkeen. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan saa vastetta TENS-hoidosta. Hoito-ohjelmia, elektrodien paikkaa ja hoidon voimakkuusastetta vaihtelemalla löytää itselleen sopivan kivun lievityksen.


E3 Intense -laitteessa on kuusi valmista ohjelmaa eri hoitoalueille: • Olkapäille

 • Selälle

 • Nivelille

 • Käsivarsille

 • Jaloille

 • Jalkaterille.


E3 Intense -laitteessa on kolme eri käsittelytapaa: • Naputtelu

 • Vaivaus

 • Hieronta


Laitteen käyttö:


Elektrodit sijoitetaan iholle kipukohdan ympärille. Valitaan laitteesta sopiva hoito-ohjelma, jonka jälkeen hoito aloitetaan matalalla voimakkuudella ja nostetaan voimakkuusastetta vähitellen käyttäjälle sopivaksi. Hoitoaika on 15 minuuttia. Laite sammuu automaattisesti hoito-ajan jälkeen. Suositeltu hoitoaika on max 30 minuuttia (2 x 15 min.). Suositeltu hoito vuorokaudessa max 3 hoitokertaa (yhteensä 90 min.).


LongLife elektrodeja voi käyttää jopa 150 kertaa. Kun elektrodien geelimäinen liimapinta ei enää tartu riittävästi ihoon tai niihin on tarttunut likaa, voidaan ne pestä.


Pakkaus sisältää:


Pääyksikön, paristot, elektrodit (2 kpl), elektrodien pidikkeen, johdot, säilytyspussin, vyöklipsin ja käyttöohjeet.