Asiakaspalvelu 9-17

045 654 8000

Cool-X kinesioteippi

Cool-X kinesioteippi

Hinta alk. 7,95€ 6,41€ / kpl

Saatavuus:
Varastossa

Määräalennus
3 kpl tai enemmän 6,95€ 5,60€ / kpl

Cool-X kinesioteippi

 

Cool-X on joustava kinesioteippi lihasten ja nivelten tuentaan. Se mahdollistaa nivelen liikkuvuuden ja tukee kehon luonnollista paranemista. Puuvilla-elastaani-teippi kuivuu nopeasti ja on hengittävä. Kinesioteippi on lateksitonta eikä yleensä ärsytä ihoa.

 

Käyttö: Oikeanlainen teippaustekniikka on tärkeää. Teippaa kuivalle ja rasvattomalle iholle. Teippi pysyy iholla noin 3 - 7 päivää. Se sallii suihkussa käymisen, mutta taputtele suihkun jälkeen teippi pyyhkeellä kuivaksi.

Huom! Teippiä ei saa käyttää rikkinäiselle iholle eikä ihoalueelle, jota on hoidettu kylmägeelillä tai lääkevoiteella, koska ne voivat reagoida teipin liiman kanssa ihoa ärsyttäen. Jos ihosi on erityisen herkkä, testaa teippiä vuorokauden ajan pienellä ihoalueella. Mikäli havaitset kutinaa tai ihoärsytystä, poista teippi iholta.

 

Kokeile Cool-X Kinesioteippiä tuki- ja liikuntaelinten kiputiloihin sekä niiden ehkäisyyn, nivelten kevyttuentaan, verenkierron ja imunestekierron vilkastuttamiseen, liikkuvuuden lisäämiseen, lihastoiminnan normalisoimiseen ja kehontuntemuksen kasvattamiseen.

 

Cool-X kinesioteippiä on saatavilla neljä värivaihtoehtoa:

  • sininen
  • pinkki
  • musta
  • beige

 

Materiaali ja liima erivärisissä teipeissä on sama. Rullan koko 5 cm x 5 m.

 

 

Arvostelut tuotteelle Cool-X kinesioteippi

Oletko ostanut tämän tuotteen? Kerro muillekin mitä pidit!

Tuotteen arvostelu vaatii sisäänkirjautumisen

Kirjaudu