Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 13.09.2016 alkaen

Diabeteskaupassa myynnissä olevien tuotteiden tarkoitus on tukea henkilön yleistä hyvinvointia. Noudata oman lääkärin antamia hoito-ohjeita. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta hoitoon, niin tarkista asia ensiksi omalta lääkäriltäsi. Tutustu ennen tuotteen käyttöönottoa tuoteselosteeseen sekä paketissa olevaan käyttöohjeeseen.

Antamasi tiedot säilytämme ehdottoman luottamuksellisina. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin ilman suostumustasi.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.diabeteskauppa.fi tai www.verenpainemittari.fi ostoskorin kautta. Tilauksen voi myös tehdä puhelimitse tai sähköpostitse.

Kaikki verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, maksukorteilla sekä Collector laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Yrityksille ja julkisen sektorin laitoksille toimitetaan tuotteita myös laskulla. Tilauksessa tulee olla yrityksen Y-tunnus. Ilman Y-tunnusta tulleita tilauksia emme voi toimittaa. Maksuehto on 14 vrk netto. Pystymme myös toimittamaan verkkolaskun.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail-tili

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.

Näin paytrail tili toimii:

 1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
 2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä.

(* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Toimitusaika

Tuotteet pyritään lähettämään 1-2 arkipäivän aikana. Jos tavaraa ei ole tilapäisesti saatavilla tai tilaus viivästyy, niin ettemme pysty toimittamaan tilausta kahden viikon aikana on asiakkaalla mahdollisuus purkaa tilaus. Mikäli tilaus viivästyy, siten ettemme pysty toimittamaan sitä kahden viikon sisällä, niin pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Voit valita kymmenestä eri toimitustavasta sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Ilmoitamme lähetyksen seurantatunnuksen asiakkaalle sähköpostitse, kun tilaus toimitetaan kuljetukseen. Asiakas saa ilmoituksen lähetyksen noudosta tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeitse. Mikäli yhteystiedoissa on virhe, pyydämme asiakasta olemaan yhteydessä asiakaspalveluun.

 • Kirje toimitetaan postilaatikkoon, jos enimmäispaino on 500g ja enimmäispaksuus on 30mm. Suuremmat paketit toimitetaan postipakettina. HUOM! Otathan huomioon mahdolliset olosuhteet tilatessasi tuotteita postilaatikkoon. Esimerkiksi mittaliuskoja ei ole hyvä tilata postilaatikkoon, jos jäävät pitkäksi aikaan ulos kovaan pakkaseen tai auringonpaisteeseen.
 • Postipaketin voit itse noutaa postista, kun sinulle parhaiten sopii.
 • Ovelle-paketti toimitetaan arkipäivisin kotiin tai töihin kello 14 mennessä.
 • Kotipaketti toimitetaan vastaanottajalle sovitusti arkipäivisin klo 9-21.
 • Noutaa pakettiautomaatista. Kassa välilehdellä voit valita sinua lähellä olevan pakettiautomaatin.
 • Matkahuollon lähellä-paketin voit noutaa Matkahuollon palvelupisteistä.
 • Matkahuollon bussipaketin voi noutaa Matkahuollon toimipaikoista.
 • Matkahuollon Jakopaketti kuljetetaan vastaanottajalle asti.
 • Nouto varastolta, Yritystie 1 21230 LEMU. Kun tuote noudettavissa saat siitä ilmoituksen sähköpostiin.

Postin toimitustapoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.posti.fi/paketit/kotimaanpaketit

Matkahuollon toimitustapoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.matkahuolto.fi/fi/pakettipalvelut_yksityisille

Toimituskulut

 • Toimitus kirjeenä tai postipaketin nouto postista: 6.50€
 • Postin kuljetus työpaikalle tai kotiin: 9,00€
 • Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana: 11,90€
 • Pakettiautomaatti: 6.50€
 • Matkahuollon Lähi-paketti: 5.80€
 • Matkahuollon Bussipaketti: 5.80€
 • Matkahuollon Jakopaketti työpaikalle: 9,00€
 • Nouto varastolta 0€

Maksamme kaikki toimituskulutkulut yli 300 euron tilauksista. Kirjeen, postipaketin, lähi-paketin, pakettiautomaatin sekä bussipaketin saat veloituksetta, kun ostettavien tuotteiden summa ylittää 150€.

Hinnat sisältävät arvolisäveron 24%.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava asiakaspalvelun kanssa etukäteen asiakaspalvelu@diabeteskauppa.fi Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Avatuilla verensokerimittareilla, mittaliuskoilla, lanseteilla, kynäneuloilla, ruiskuilla sekä alusvaatteilla ei ole palautusoikeutta.

Tuotteen palautus on maksullinen. Asiakas voi itse kustantaa palautuksen tai vaihtoehtoisesti käyttää meidän rahtisopimusta postin tai matkahuollon kanssa, jolloin veloitamme palautuksesta hinnaston mukaisen toimitusmaksun (Posti 5,95€ ja matkahuolto 5,80€). Käyttäen meidän rahtisopimusta saatte sähköpostitse lisäohjeita palautusta varten asiakaspalvelu@diabeteskauppa.fi. Asiakkaan käyttäessä ohjeista poikkeavia toimitustapoja asiakaspalautukselle, esimerkiksi pikatoimitusta, vastaa asiakas näistä kuluista täysmääräisesti itse.

Veloitamme hinnaston mukaisen toimitusmaksun noutamattomasta lähetyksestä, joka palautuu meille takaisin. Asiakas vastaa tilaukseen yhteystietojen oikeellisuudesta, jolla asiakas saa tiedon lähetyksen saapumisesta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti kuljetusyhtiöt eivät huolellisesta pakkaamisesta huolimatta onnistu aina kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Viallinen tuote

Jos tuotteessa ilmenee vika tutustu aina tuotteen ohjekirjan saadaksesi lisää tietoa mahdollisesta viasta ja tee tarvittavat korjaukset. Mikäli vika ei saada korjattua ohjekirjan mukaisesti, suosittelemme ottamaan yhteyttä maahantuojaan vian selvittämiseksi. Useassa ohjekirjassa on maahantuojan puhelinnumero. Voitte myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tilauksen seuranta

Seuraa sähköpostia tasaisin väliajoin (kerran viikossa) kunnes olet saanut tilauksen. Tilaukseen koskevissa asioissa otamme ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse. Mikäli et ole saanut tilausta runsaan kahden viikon sisällä ilmoita siitä asiakaspalveluun, joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

 

ulkoasu/maksutavat.jpg | 32kb | 778x256