Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 24.01.2019 alkaen

Toimitusehdot pähkinänkuoressa

Seuraavassa listassa on tärkeimmät nostot toimitusehdoista. Laajemmin voit tutustua ehtoihin alempana.

 • Tuotteet tilataan verkkokaupasta. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi tehdä asiakaspalvelustamme sähköpostitse tai puhelimitse tai suoraan Lemussa (Masku) sijaitsevalta varastoltamme.
 • Tuote pyritään saamaan toimitukseen 1-2 päivän kuluessa, jos sitä on varastossa.
 • Asiakas maksaa toimituskulut palauttaessaan tuotteen.
 • Hyvitämme palautetun tuotteen asiakkaalle vain, jos se on myyntikuntoinen. Jos pakkaus on avattu, tuote ei ole myyntikuntoinen. 
 • Jos epäilet tuotteen olevan viallinen, ota yhteyttä maahantuojaan ja/tai asiakaspalveluumme.
 • Ennen palautuksen lähettämistä tulee ottaa yhteys asiakaspalveluun.

Yleistä

Diabeteskaupassa myynnissä olevien tuotteiden tarkoitus on tukea henkilön yleistä hyvinvointia. Noudata oman lääkärin antamia hoito-ohjeita. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, tarkista asia ensin omalta lääkäriltäsi. Tutustu ennen tuotteen käyttöönottoa tuoteselosteeseen sekä paketissa olevaan käyttöohjeeseen.

Antamasi tiedot säilytämme ehdottoman luottamuksellisina. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin ilman suostumustasi.

Tilaaminen ja maksaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.diabeteskauppa.fi tai www.verenpainemittari.fi. Tilauksen voi myös tehdä puhelimitse tai sähköpostitse.

Kaikki verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit (POP), Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, maksukortit sekä Collector-lasku. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Yrityksille ja julkisen sektorin laitoksille toimitetaan tuotteita myös laskulla. Tilauksessa tulee olla yrityksen Y-tunnus. Ilman Y-tunnusta tulleita tilauksia emme voi toimittaa. Maksu tulee suorittaa 14 vrk:n kuluessa. Pystymme myös toimittamaan verkkolaskun.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj:

Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 7181830

www.paytrail.com

Paytrail-tili

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksia tehdessäsi. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (Debit tai Credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Kirjautumalla Paytrailiin voit myös tarkastella ostohistoriaasi ja tilaustietojasi. Palvelu on ilmainen.

Näin Paytrail-tili toimii:

 1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
 2. Lisää maksukortti (Debit tai Credit). Kortin tallentaminen ja sillä maksaminen on turvallista.

Collector-lasku/Osamaksu

Collector-lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 euroon saakka. Collector-laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä.

* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 €:n laskutuspalkkio.

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimimaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 %:n nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector-laskun/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector-laskua/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Täydelliset Collector-laskun/Osamaksun ehdot löydät seuraavista linkeistä:

Palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Toimitus

Toimitusaika

Tuotteet pyritään lähettämään 1-2 arkipäivän aikana. Jos tavaraa ei ole tilapäisesti saatavilla tai tilaus viivästyy niin, ettemme pysty toimittamaan tilausta kahden viikon sisällä, on asiakkaalla mahdollisuus purkaa tilaus. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaalle tilauksen viivästymisestä.

Toimitustavat

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia, Matkahuoltoa ja Schenkeriä. Voit valita eri toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Ilmoitamme lähetyksen seurantatunnuksen asiakkaalle sähköpostitse, kun tilaus toimitetaan kuljetukseen. Asiakas saa ilmoituksen lähetyksen noudosta tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeitse. Mikäli yhteystiedoissa on virhe, pyydämme asiakasta olemaan yhteydessä asiakaspalveluun.

 • Suurin osa tilauksistamme toimitetaan postipakettina. Jos paketin enimmäispaino on 500 g ja enimmäispaksuus 30 mm, se voidaan toimittaa kirjelähetyksenä postilaatikkoon. HUOM! Otathan huomioon mahdolliset olosuhteet tilatessasi tuotteita postilaatikkoon. Esimerkiksi mittaliuskoja ei ole hyvä tilata postilaatikkoon, jos ne jäävät pitkäksi aikaa ulos kovaan pakkaseen tai auringonpaisteeseen.
 • Postipaketin voit itse noutaa Postin noutopisteestä, kun sinulle parhaiten sopii.
 • Ovelle-paketti toimitetaan arkipäivisin kotiin tai töihin kello 14 mennessä.
 • Kotipaketti toimitetaan vastaanottajalle sovitusti arkipäivisin klo 9-21.
 • Matkahuollon Lähellä-paketin voit noutaa Matkahuollon noutopisteestä.
 • Matkahuollon bussipaketin voit noutaa Matkahuollon toimipaikoista.
 • Matkahuollon Jakopaketti kuljetetaan vastaanottajalle asti.
 • Schenker-noutopistepaketin voit noutaa Schenkerin noutopisteestä.
 • Nouto varastolta: Yritystie 1 21230 LEMU. Kun tuote on noudettavissa, saat siitä ilmoituksen sähköpostiin.

Postin toimitustavat: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/vastaanota/lahetysten-vastaanottaminen.html

Matkahuollon toimitustavat: http://www.matkahuolto.fi/fi/pakettipalvelut_yksityisille

Schenkerin toimitustavat: noutopistepaketti.fi/Home/About

Toimituskulut

 • Toimitus kirjeenä tai Postin noutopisteet: 6,90 €
 • Postin kuljetus työpaikalle tai kotiin: 9,90 €
 • Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana: 12,90 €
 • Matkahuollon Lähi-paketti: 5,90 €
 • Matkahuollon Bussipaketti: 6,70 €
 • Matkahuollon Jakopaketti työpaikalle: 9,90 €
 • Schenkerin noutopistepaketti: 5,20 €
 • Nouto varastolta 0 €

Maksamme kaikki toimituskulut yli 300 euron tilauksista. Schenkerin noutopistepaketin saa veloituksetta yli 99 euron tilauksesta.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Tilauksen seuranta

Seuraa sähköpostia tasaisin väliajoin (kerran viikossa), kunnes olet saanut tilauksen. Tilauksia koskevissa asioissa otamme ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse. Mikäli et ole saanut tilausta runsaan kahden viikon sisällä, ilmoita siitä asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti kuljetusyhtiöt eivät huolellisesta pakkaamisesta huolimatta onnistu aina kuljettamaan paketteja ehjinä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Tuotteen palautus

Palautusehdot

Kaikista palautuksista on aina sovittava asiakaspalvelun kanssa etukäteen. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Avatuilla verensokerimittareilla, mittaliuskoilla, lanseteilla, kynäneuloilla, ruiskuilla sekä alusvaatteilla ei ole palautusoikeutta.

Tuotteen palautus on maksullinen. Asiakas voi itse kustantaa palautuksen tai vaihtoehtoisesti käyttää rahtisopimustamme Postin, Matkahuollon tai Schenkerin kanssa, jolloin veloitamme palautuksesta hinnaston mukaisen toimituskulun. Käyttäessäsi rahtisopimusta, saat sähköpostitse lisäohjeita palautusta varten. Asiakkaan käyttäessä ohjeista poikkeavia toimitustapoja tuotetta palauttaessaan (esimerkiksi pikatoimitus), vastaa asiakas näistä kuluista täysimääräisesti itse.

Veloitamme hinnaston mukaisen toimitusmaksun noutamattomasta lähetyksestä, joka palautuu meille takaisin. Asiakas vastaa tilaukseen liitettyjen yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

Viallinen tuote

Jos tuotteessa ilmenee vika, tutustu aina tuotteen ohjekirjaan saadaksesi lisää tietoa mahdollisesta viasta ja tee tarvittavat korjaukset. Mikäli vikaa ei saada korjattua ohjekirjan ohjeita noudattamalla, suosittelemme ottamaan yhteyttä maahantuojaan vian selvittämiseksi. Usein ohjekirjassa on maahantuojan puhelinnumero. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti: