04.12.2019

Täytä pukinkontti terveyttä tukevilla tuotteilla!

BlogiDiabetesTerveys ja hyvinvointiVerenpaine

Joulu kolkuttelee ovella. Mitä lahjaksi? Diabeteskaupasta löydät laajan valikoiman mittareita ja hyvinvoinnin tuotteita. Tutustu myös Punaisten viikkojen (2.-15.12.) tarjouksiin!

Täytä pukinkontti terveyttä tukevilla tuotteilla!

1. On Call Vivid -tuotepaketti

On Call Vivid on monipuolinen verensokerimittari, jonka ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa testiliuskanpoistaja, valaistu liuskaportti ja tuloskeskiarvojen laskenta. Tämä helppokäyttöinen mittari sopii niin säännölliseen mittaamiseen kuin satunnaiseen tarkkailuun, sillä mittaliuskoja on saatavilla kahdessa eri pakkauskoossa (25 ja 50 kpl).

Punaisten viikkojen tarjous: On Call Vivid -aloituspaketti ja mittaliuskapurkki (25 kpl) VAIN 25 e (norm. 41,90 e)!

2. CareSens N Premier

CareSens N Premier - tasokasta verensokerin mittaamista! Tämä mittari tyydyttää vaativankin diabeetikon tarpeet. Laaja muisti (1000 tulosta) ja näppärä Bluetooth-tiedonsiirto vievät mittaustulosten tarkastelun uudelle tasolle. CareSens N Premier -mittarissa on hygieeninen liuskanpoistaja, joten mittaliuskaan ei tarvitse koskea mittauksen jälkeen. Punaisten viikkojen huipputarjousta ei kannata ohittaa!

Punaisten viikkojen tarjous: CareSens N Premier 19,90 e (norm. 39,90 e)!

3. Microlife BP A2 Basic

Microlife BP A2 Basic -mittari on helppokäyttöinen verenpainemittari, joka hyödyntää hellävaraista mittaustekniikkaa ja tunnistaa rytmihäiriön. Tiesithän, että Microlifen verenpainemittareihin on saatavilla laaja kokovalikoima mansetteja? Microlife onkin loistava valinta vaikkapa puolisoille, joiden käsivarret ovat hyvin eri kokoluokkaa!

Punaisten viikkojen tarjous: Microlife BP A2 Basic 49 e (norm. 64,90 e)!

4. Beurer BM28

Halpa mutta hyvä! Beurer BM28 -verenpainemittari sopii pienempäänkin joululahjabudjettiin. Tämä perusmittari on oiva valinta yksinkertaisuutta arvostavalle. Luotettavasti ja nopeasti mittaava Beurer BM28 tunnistaa myös rytmihäiriön. Lahjo vaikkapa isoisääsi tai isoäitiäsi tällä terveystuotteella!

Punaiset viikot: Lohkaisimme jo valmiiksi edullisesta hinnasta osan pois! VAIN 24,90 e (norm. 29,90 e!)

5. LabTex Care Nordic -vesityyny

Haittaavatko niskakivut yöuniasi? Niskan kipeytyminen vaivaa usein etenkin näyttöpäätteen ääressä työskenteleviä. Pahimmillaan kivut heikentävät unta ja vaikuttavat siten arjen kiireistä palautumiseen. LabTex Care Nordic -vesityyny on ortopedinen tyyny, joka muotoutuu pään ja niskan muotoihin täydellisesti. Tyynyn korkeutta voidaan säädellä veden määrää muuttamalla.

Punaiset viikot: Vesityyny nyt 59,90 e (norm. 66,50 e)!

6. Mission-kolesterolimittari

Jos joululahjoihin pystyy sijoittamaan suurempiakin summia, kolesterolimittari on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Koholla oleva kolesteroli kasvattaa valtimotautiin sairastumisen riskiä. Kokonaiskolesterolin lisäksi on huomioitava myös haitalliset HDL-kolesterolit ja hyvät LDL-kolesterolit. Mission-kolesterolimittari mittaa nämä kaikki arvot helposti kotona!

7. Omron E3 Intense

Omron E3 Intense, takavuosien hittituote, on edelleen loistava valinta pukinkonttiin. Jos kipulääkkeiden haittavaikutukset huolettavat, suosittelemme kokeilemaan lääkkeetöntä TENS-kivunlievittäjää. Omron E3 Intensen lisäksi valikoimastamme löytyy myös muita kivunlievittäjiä. Valitse tarpeisiisi sopiva TENS-laite laajasta valikoimastamme!

She Rocks A Bun -tuubihuivia on saatavilla myös jouluisessa värissä.

8. She Rocks A Bun -tuubihuivi

Tämä uutuustuote keräsi ihailevia katseita varastomyymälämme avajaisissa. Se ei ole ihme – onhan Suomessa käsityönä valmistettu tuubihuivi paitsi näyttävä myös käytännöllinen! Tuubihuivissa on tilava tasku, jossa säilytät tärkeät arjen esineet puhelimesta verensokerimittariin. Huivi istuu hienosti, vaikka tasku olisi täynnä tavaraa. Tutustu Diabeteskaupan omaan diaBEEtes-mehiläiskuosiin ja muihin upeuksiin!

9. Iloiset varpaat -joulusetti

Paukkuuko budjetti? Löydät valikoimastamme paljon loistavalla hinta-laatusuhteella varustettuja sukkia ja voiteita. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Iloiset varpaat -joulusetti, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan? Super-kantapäävoide hoitaa kuivia kantapäitä. Rauha-jalkavoide kosteuttaa ja lievittää kutinaa. Hoida jalkoja - se kannattaa!

10. Diabetestunnukset

Diabetestunnusvalikoimamme on monipuolistunut viimeisen vuoden aikana huikean paljon. Valikoimastamme löydät perinteisten silikonirannekkeiden lisäksi kirurginteräksestä valmistettuja koruja, tyylikkäitä nahkarannekkeita, riipuksia ja jopa modernin 3D-tulostetun diabetestunnuksen. Diabetestunnus saattaa pelastaa hädän hetkellä ja on arvokas lahja!

*

Löydä parhaat joululahjat Diabeteskaupasta!

 

Lue lisää:

Blogi

Suomen Diabeteskauppa