07.09.2018

BP A7 Touch - kosketuksen voimalla toimiva verenpainemittari

Terveys ja hyvinvointiVerenpaine

BP A7 Touch on Microlife-perheen uusin tulokas. Tutustuimme moderniin, kosketusnäytöllä toimivaan tehopakkaukseen ja voimme suositella sitä sekä diginatiiville että seniorille.

BP A7 Touch - kosketuksen voimalla toimiva verenpainemittari

BP A7 Touch -mittari (Kuva: Microlife)

Mikä Microlife?

Microlife pyrkii laatuun, tarkkuuteen ja luotettavuuteen. Korkeat laatustandardit täyttäviin laitteisiin voivat luottaa kotimittaajat ja terveydenhuollon ammattilaiset. Microlifen filosofiana on tukea terveydestään huolta pitäviä ihmisiä. Microlife tunnetaan ennen kaikkea monenlaisten käyttäjien tarpeisiin vastaavista verenpainemittareistaan.

Mittari moderniin makuun

Markkinoilta tuskin löytyy BP A7 Touchia nykyaikaisempaa verenpainemittaria. Kosketusnäytöllä varustettu A7 sisältää upeita ominaisuuksia. Siitä huolimatta mittarin luvataan olevan helppokäyttöinen. Testasimme BP A7 Touchia. Lunastiko Microlife lupauksensa?

Linjakas mittari, muotoiltu mansetti

BP A7 Touchin linjakas muotoilu miellyttää silmää. Mittari istuu tukevasti käteen - jos haluat ottaa sen pois jämäkästä telineestään. Suuri ja valaistu kosketusnäyttö palvelee myös heikkonäköisiä. Käytännöllisyyteen on todella panostettu.

Kun mittari otetaan käyttöön, siihen syötetään kellonaika ja päivämäärä. Apua tähän toimenpiteeseen saat käyttöohjeesta ja homma on hoidettu alle vartissa.

Mittarin vasemmassa reunassa on MAM-nappi, jota siirtämällä valitset, haluatko tehdä yhden vai kolme mittausta. Oikeasta reunasta löytyy näppäinlukko.

Oletko tottunut perinteiseen pehmeään mansettiin? Kokeile silti rohkeasti modernia esimuotoiltua mansettia, joka tulee BP A7 Touchin mukana. Esimuotoilulla pyritään siihen, että mansetin saa asetettua tukevasti käteen ja mukavuus on huippuluokkaa. Kankaassa ei ole allergisoivia ainesosia, kuten PVC:tä tai lateksia. Sekä kovan että pehmeän mansetin voi yhdistää vaihtoliittimellä lähes mihin tahansa Microlifen mittariin.

Helppoa ja luotettavaa

Mittaamisen aloittaminen on todella niin helppoa kuin Microlife lupaa. Kosketusnäyttö tottelee yhtä kevyttä hipaisua. Kun laitat näppärän näppäinlukon päälle, ei mittari pääse käynnistymään itsestään.

Microlife BP A7 Touch hyödyntää Gentle+-teknologiaa, minkä pitäisi olla tae mukavammasta mittauskokemuksesta. Mansetti ei pääse ylitäyttymään eikä mittausnopeus kasva liian suureksi. Nopeuden ja mittauspaineen luvataan pysyvän optimaalisina alusta loppuun. Mittauskokemus BP A7 Touchilla todella on astetta miellyttävämpi. Aivan mansetin täyttymisen loppuvaiheessa käsivarressa tuntuu pientä painetta mutta se kestää onneksi vain hetken. MAM-toiminnon käyttäminen on edullista oman terveyden kannalta – kolme mittausta antaa luotettavamman tuloksen kuin yksi.

Mittaustulos näkyy valaistulla näytöllä kirkkaana ja selkeänä. Näytön vasemmassa laidassa on "liikennevalot" tuloksen tulkitsemiseen. Tiedät heti, onko verenpaineesi optimaalinen, kohonnut vai hälyttävän korkealla. Verenpaineen viitearvojen googlettaminen on historiaa.

Patentoitua AFib-teknologiaa käyttämällä BP A7 Touch tunnistaa eteisvärinän. Eteisvärinä lisää huomattavasti sydänkohtauksen riskiä. Yhdestä eteisvärinäsymbolista ei vielä tarvitse kantaa huolta. Kun symboli ilmestyy näyttöön toistuvasti ja eteisvärinää ei ole aiemmin diagnosoitu, on syytä ottaa yhteyttä terveyskeskukseen. Lopullisen diagnoosin tekee lääkäri.

Kenelle suosittelemme?

Microlife BP A7 Touchia voimme suositella sekä kosketusnäytön käyttämiseen tottuneelle diginatiiville että helppokäyttöisyyttä arvostavalle seniorille. BP A7 Touch sopii mainiosti pariskunnalle: erillisten muistipaikkojen ansiosta tulokset eivät sekoitu keskenään. Laitteessa on myös vierasmuistipaikka satunnaista mittaajaa varten. Tulokset voi siirtää USB-kaapelin kautta tietokoneelle. Ilmaiseksi Microlifen sivuilta ladattava ohjelma auttaa tulosten analysoimisessa.

Oletko joskus tuskaillut jähmeästi toimivan kosketusnäytön kanssa? Muutaman testikerran perusteella BP A7 Touchin näyttö toimii erinomaisesti. Mittaamisen aloittaminen on todella helppoa. Näppäinlukko on kätevä lisä. Patentoidut teknologiat lisäävät luottamusta: epävarmat tulokset ja huoli eteisvärinästä ovat historiaa.

Liian pienen mansetin käyttäminen saattaa vääristää mittaustulosta. BP A7 Touchin mukana tulee vakiokokoinen M/L-mansetti, jonka ympärysmitta on 22-42 cm. Tarvittaessa voit tilata Diabeteskaupasta S- tai XL-kokoisen mansetin.

 

Tutustuthan tuotteen käyttöohjeisiin ennen tuotteen ottamista käyttöön!


Astu verkkokauppaan:

BP A7 Touch

Lisämansetti

Tutustu lisää:

Käyttöohjesivusto

Microlifen kotisivut

Microlife Suomi

 

Teksti: Varpu Askinen

Video: Varpu Askinen ja Jenni Hämäläinen