15.08.2019

On Call Sure Sync - modernia ja luotettavaa mittaamista!

BlogiDiabetes

Sure Sync -verensokerimittari on On Call -tuoteperheen uusimpia tuttavuuksia. Mittari on todettu luotettavaksi kliinisissä tutkimuksissa ja sen loistavat ominaisuudet eivät kalpene kalliimpienkaan laitteiden rinnalla. Jatka lukemista ja tutustu lisää!

On Call Sure Sync - modernia ja luotettavaa mittaamista!

On Call Sure Sync -mittari ja mittaliuskapurkki.

Ammattitason mittari

Kaikki perinteiset pikamittarit käyttävät mittaustuloksen muodostamiseen entsyymiä. On Call Sure Sync hyödyntää edistyneintä FAD-GDH-entsyymiä. FAD-GDH-entsyymin ansiosta maltoosi tai muut lääkeaineet eivät vaikuta mittaustuloksiin. Tulokset ovat niin luotettavia, että On Call Sure Sync sopii jopa sairaalan osastoille ja vanhustenhoitoon. Kotona verensokeriaan tarkkaileva voi olla varma, että tuloksiin voi luottaa!

Kaikki tarvittava ja enemmänkin

On Call Sure Sync on yhtä nopea ja helppokäyttöinen kuin mikä tahansa muu moderni verensokerimittari. Verinäytteen ottamisesta kuluu vain viisi sekuntia ja tulos on valmis. On Call Sure Sync erottuu edukseen monista muista mittareista monipuolisten lisäominaisuuksien ansiosta. Mittaliuskan irrottaminen onnistuu hygieenisesti liuskanvapauttajaa painamalla. Mittariin mahtuu uskomattomat 1000 mittaustulosta. Mittari laskee automaattisesti tulosten keskiarvoja (7, 14, 30, 60 ja 90 vrk) ja hälyttää erityisen matalista tai korkeista tuloksista.

Tiedonsiirto parasta A-luokkaa

Haluatko saada kaiken irti verensokerin mittaamisesta? Jos vastauksesi on kyllä, siirrä tulokset On Call Sure Syncista tietokoneellesi. Ilmaisella Diabetes Management -sovelluksella tarkastelet mittaustuloksia syvällisesti. Kaapelit saavat jäädä nurkkaan pölyttymään, sillä tiedonsiirto onnistuu modernisti Bluetoothilla.

Testasimme Sure Syncia!

Jäikö jokin mietityttämään? Ei huolta - teimme pienen testivideon, jossa avaamme On Call Sure Sync -aloituspakkauksen. Katso video!

 

Teksti: Varpu Askinen

Video: Suomen Diabeteskauppa

Lue lisää:

On Call Sure Sync

Blogi

Diabeteskauppa